Menu
Tablet menu
pnl ploiesti facebook pnl ploiesti facebook

Haos pe Facebook - Ce gasesti cand cauti PNL Ploiesti

PNL Ploiesti are o prezenta mai degraba discreta pe internet. Exista doar un site al PNL Prahova, cu un formular de contact (http://prahova.pnl.ro/) si o pagina de Facebook, tot a filialei judetene (www.facebook.com/pnlph).

Ce este foarte amuzant este ca pe Facebook mai exista o pagina numita PNL Ploiesti. Linkul, insa, indica ca este vorba despre rebelii care s-au dus spre Tariceanu: www.facebook.com/stiri.plr.ploiesti. Nu va imaginati ca veti gasi aici mesajele PLR, ci ale ... PRU, Partidul Romania Unita, facut recent de cativa dintre membri PNL care s-au declarat dezamagiti si de PLR. Adevarata pagina de Facebook a PNL Ploiesti este de gasit la linkul www.facebook.com/pnlploiestiph, unde apar cateva mesaje ale PNL.

Nu mai intelegeti nimic, nu? Ei bine, confuzia continua! Si paginile organizatiilor de cartier din Ploiesti ale PNL si-au schimbat destinatia. Cautati PNL Ploiesti Penes Curcanul si veti gasi www.facebook.com/plr.ploiesti.penes.curcanul. Si de pe pagina www.facebook.com/pages/PNL-Ploiesti-Ienachita-Vacarescu/250894171750643 va zambeste Tariceanu, nu Klaus Iohannis sau Alina Gorghiu. 

Este limpede, pentru oricine, ca nimeni n-a stat sa verifice cum se prezinta, pe internet, filiala PNL Ploiesti, dar si ca diverse persoane, cu atributii in promovarea online, si-au luat si paginile create atunci cand au parasit partidul. Problema, chiar daca nu pare foarte grava in aceste zile, poate crea situatii neplacute in perspectiva alegerilor care urmeaza, confuzia intre partide fiind intotdeauna buna pentru partidele mici cu denumire asemanatoare cu partidele mari. 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III