Menu
Tablet menu
Coral Impex Ploiesti Coral Impex Ploiesti

DNA a ridicat de la Primaria Ploiesti documente privind relatia cu firma Coral Impex

Procurorii DNA Cluj au facut percheziţii, miercuri, la primăriile Alba Iulia, Sibiu, Târgu Mureş şi Zalău, Cluj-Napoca vizând contracte încheiate de administraţiile locale pentru servicii de deratizare şi dezinsecţie, într-un dosar care vizează contracte cu firma Coral Impex Ploiesti. In anchetă nu sunt vizaţi primarii, iar în urma percheziţiilor sunt ridicate documente, fără a fi duse persoane la audieri. 

Procurorii DNA Cluj au solicitat, miercuri, şi Primăriei Ploieşti, documente vizând contractele cu firma Coral Impex. Conform unor surse din administraţia locală, citate de www.mediafax.ro documentele cerute de procurorii DNA Cluj vizează relaţiile contractuale pe care Primăria Ploieşti le are, începând din 2010, cu societatea Coral Impex, unic furnizor de servicii de deratizare şi dezinsecţie pe domeniul public al oraşului. De asemenea, surse locale spun că în acelaşi dosar au avut loc percheziţii la sediul din Ploieşti al firmei Coral Impex.

Vom reveni cu un punct de vedere al firmei Coral Impex.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III