Menu
Tablet menu

insolventa la ROSAL, firma cu actiuni la purtator, ca TelDrum

O firma de paza a cerut, recent, insolventa ROSAL GRUP SA (CUI: 6089555). Anuntul-bomba vine insotit de altul, conform careia Rosal este o firma cu actiuni la purtator, exact ca TelDrum-ul lui Liviu Dragnea. Schimbarea s-a produs in 2015, cand, conform Monitorului Oficial, s-a decis “schimbarea felului acţiunilor societăţii, din actiuni nominative în acţiuni la purtător, emise în formă materializată”. La momentul respectiv, Honorius-Adrian PRIGOANĂ (31 de ani), fiul lui Silviu Prigoana, deţinea 67% din capitalul social al societăţii ROSAL GRUP SA.  (Sursa).

 

Va reamintim ca in ianuarie 2018, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a anuntat ca a respins contestația depusă pe tema licitației organizate de Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiesti, iar firma castigatoare, care se va ocupa de curățenia căilor publice și de activitatea de deszăpezire, pe durata a patru ani, este Rosal. Tot Rosal se ocupa si de colectarea deșeurilor de la populație, firme și instituții publică, dupa ce câștigat licitația organizată de CJ Prahova.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III