Menu
Tablet menu

Cezar Ouatu a dat lovitura la X Factor UK, dar a pus-o cu fanii

Cu o prestatie artistica foarte buna, ploiesteanul Cezar Ouatu a impresionat juriul de la X Factor UK, in care se afla si Robbie Williams. Cei patru jurati s-au ridicat in picioare si au aplaudat "Nesun Dorma" interpretat de Cezar Ouatu. Unii internauti l-au criticat insa pe Cezar Ouatu pentru ca a ascuns faptul ca e roman. "I'm Italy", spune el in culise, continuand pe scena cu "I was born in Romania but I grow up in Italy", atata timp cat este solist al filarmonicii din Ploiesti, locuieste in Romania si este cetatean roman. Mai muit,  Cezar Ouatu este membru PSD din 2014. Unul total dedicat partidului, el facand atunci cateva declaratii interesante:

  • "crezul social-democrat facea parte din mine de ceva vreme. Este o alegere la care am stat ore, zile, nopti si m-am gandit"
  • "nu am primit o propunere din partea partidului pentru a ma inscrie, ci am devenit membru PSD de bunavoie si nesilit de nimeni, cum se zice"
  • "cred ca alchimia interumana care s-a creat si care este intre mine si PSD Prahova, este o alchimie foarte importanta si acest lucru m-a facut si m-a stimulat cu atat mai mult sa facem impreuna ceva"
  •  

Cezar Ouatu - pesedist cu acte. Uite-i ADEZIUNEA la PSD 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III