Menu
Tablet menu

#șieu Ploiești - GALERIE FOTO proteste pe trecerea de pietoni

Cateva sute de persoane au protestat, vineri, la Ploiesti. Au fost mai multe zone in care trecerile de pietoni au fost ocupate, timp de 15 minute, de protestatari, dar cei mai multi s-au strans pe Republicii, zona terasei Rossi, pentru ca acea trecere de pietoni nu are semafor, iar politistilor le-ar fi greu sa opreasca oameni care traverseaza incontinuu. Un al doilea grup, ca marime, a fost in fata Primariei Ploiesti (zona Catedrala), din care a facut parte, pe toata durata, si primarul Ploiestiulului, Adrian Dobre. Alte grupuri au protestat pe bul;evard, in zona restaurantului London, dar si pe Soseaua Vestului si in cartierul Mihai Bravu. 

Desi a desfasurat efective importante, Politia Rutiera nu a impiedicat protestatarii sa se manifeste. Cu tact, au oprit traficul auto pe tronsoanele afectate de traversarile demonstrative, pe toata durata celor 15 minute de proteste. 

Vezi o galerie foto de la proteste pe www.facebook.com/MyPloiesti 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III