Menu
Tablet menu
myPloiesti

myPloiesti

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Website URL:

O mie de sanii gratis, la Ploiesti Shopping City. Vezi cum iei si tu una

In aceasta iarna, Ploiesti Shopping City se transforma intr-un univers al bucuriei si ii aduce mai aproape de magia sarbatorilor pe toti cei care ii pasesc pragul. Surprizele pregatite pentru ei se tin lant si, pana pe 7 ianuarie, se pot bucura de experienta speciala data de: petrecerea de 1 decembrie, taramul de poveste si Castelul de Gheata, Revelionul la Hotelul de Gheata de la Balea Lac, tombola cu premii si ofertele speciale.

Magia Craciunului incepe la Castelul de Gheata, locul unde, in perioada 25 noiembrie-7 ianuarie, cei mici traiesc experienta inedita a unei expeditii la Polul Nord. Atmosfera cu totul aparte este data de cadrul special amenajat, desprins parca din taramul ghetii, cu iglu, zapada si animale polare. Aici, acestia se bucura de o multitudine de ateliere, jocuri si activitati creative si, mai mult, au ocazia sa se transforme pentru putin timp in cei mai harnici elfi si vor crea decoratiuni din fetru si hartie colorata. In Castelul de Gheata, nu poate fi dat uitarii unul dintre cele mai importante momente pentru prichindei: pregatirea scrisorii pentru Mos Craciun. Asa ca, acestia pot sa ii scrie lista cu dorinte in spatiul special amenajat si i-o pot expedia prin intermediul casutei postale fermecate instalate in castel. Vizitarea Castelului de Gheata este GRATUITA si se poate face in intervalul orar 16:00-19:00 (luni-vineri) si 12:00-18:00 (sambata-duminica). Pentru grupuri, este necesara realizarea unei programari printr-un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru ca decembrie este luna generozitatii, in Castelul de Gheata sunt pregatiti 10 braduti naturali care asteapta sa fie impodobiti de cei mici, cu decoratiuni facute chiar de ei in cadrul atelierelor de creatie. La final, bradutii vor fi facuti cadou copiilor nevoiasi. In sezonul cadourilor, cei care viziteaza centrul comercial sunt asteptati sa se inscrie in tombola cu peste 1.000 de premii. In baza bonului de cumparaturi in valoare de minimum 250 de lei, acestia pot sa castige una dintre cele 1.000 de sanii, vouchere de cumparaturi, dar si multe alte cadouri pregatite de magazinele partenere.Un participant norocos are sansa sa castige marele premiu si sa petreaca Revelionul alaturi de familie la Hotelul de Gheata Balea Lac.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Smiley vine la lansarea misteriosului pinguin din Ploiesti

"Primarul municipiului Ploiești, dl. Adrian Florin Dobre invită ploieștenii la deschiderea oficială a Sărbătorilor de iarnă, eveniment care va avea loc marți, 5 decembrie a.c., în Ajun de Moș Nicolae, în centrul civic al orașului. Cu acest prilej, la ora 17.00, se va aprinde iluminatul festiv de sărbători, marcând astfel, în mod oficial, deschiderea Sărbătorilor de iarnă în municipiul nostru. Copiii, împreună cu părinții și bunicii, care vor participa la eveniment, se vor putea bucura de farmecul acestui eveniment prin vizionarea spectacolului “Dragonul” susținut de actorii Teatrului pentru Copii “Ciufulici”. În spiritul lui Moș Nicolae, municipalitatea ploieșteană le va oferi copiilor prezenți la sărbătoare mici surprize. De la ora 18.30, seara magică va continua cu un concert susținut de îndrăgitul interpret Smiley, și se va încheia cu un spectaculos foc de artificii", anunta, printr-un comunicat, Primaria Ploiesti.

In mod absolut paradoxal, Primaria Ploiesti a inclus intre decoratiunile de Craciun si un pinguin de circa doi metri inaltime. Ce legatura are pinguinul cu Craciunul puteti citi AICI.

PSD il face soricel pe primarul Ploiestiului

COMUNICAT DE PRESĂ: PSD Ploiești solicită demisia primarului Adrian Dobre și a lui Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești. Este anormal ca de doua zile ploieștenii să nu beneficieze de transportul public în comun și nimeni să nu își asume responsabilitatea pentru această situație. Cetățenii care au plătit abonamentele pentru transportul în comun trebuie să știe cine se face vinovat de faptul că nu au putut ajunge la timp la serviciu sau pentru faptul că au trebuit să lipsească de la locul de muncă pentru a-și duce copiii la școală. Prin această atitudine iresponsabilă ați pus în pericol copiii Ploieștiului, domnule Dobre! Ați umilit cetățenii ploieșteni lăsându-i să aștepte în stațiile de autobuz și tramvai, în timp ce dumneavoastră și consilierii pe care-i aveți stați în birourile de la etajul 3 al Casei Albe, rupți de realitatea care chinuie orașul! Este inadmisibil ca într-un oraș european cetățenii să nu beneficieze de serviciile publice atâta timp cât li se solicită să plătească taxe și impozite. Cu două hotărâri de Consiliu Local aprobate, primarul Adrian Dobre nu reușește să rezolve situația de la TCE Ploiești. Dacă nu reușiți să semnați un ordin de plată, nu mai bine demisionați domnule Dobre? Nu este mai simplu să vă recunoașteți incapacitatea de a gestiona problemele municipiului și să renunțați la a mai chinuii cetățenii acestui oraș? Ploieștenii nu au nicio vină în tot conflictul de la TCE. Ei au nevoie de servicii publice moderne asigurate permanent nu doar din când în când. V-ați asumat exclusivitatea politică și managerială a problemelor de la TCE, iar consilierii PSD au acceptat acest lucru, spre binele ploieștenilor. Ați numit AGA, Consiliul de Administrație, Directorul General al firmei de transport local și ați reușit să desăvârșiți dezastrul sub semnatură proprie! Vă așteptăm demisia, domnule primar Adrian Dobre! Așa veți demonstra că vă pasă și că sunteți un om corect și onest! Daca nu, veți intra în istoria urbei ca primarul „șoricel” care tremură de frica unei semnături! Și nu este deloc onorant!

Singurul castel de gheata care poate fi vizitat gratuit e la Ploiesti Shopping City

In aceasta iarna, Ploiesti Shopping City se transforma intr-un univers al bucuriei si ii aduce mai aproape de magia sarbatorilor pe toti cei care ii pasesc pragul. Surprizele pregatite pentru ei se tin lant si, pana pe 7 ianuarie, se pot bucura de experienta speciala data de: petrecerea de 1 decembrie, taramul de poveste si Castelul de Gheata, Revelionul la Hotelul de Gheata de la Balea Lac, tombola cu premii si ofertele speciale.

Castelul de Gheata – o incursiune in lumea fascinanta de la Polul Nord

Magia Craciunului incepe la Castelul de Gheata, locul unde, in perioada 25 noiembrie-7 ianuarie, cei mici traiesc experienta inedita a unei expeditii la Polul Nord. Atmosfera cu totul aparte este data de cadrul special amenajat, desprins parca din taramul ghetii, cu iglu, zapada si animale polare. Aici, acestia se bucura de o multitudine de ateliere, jocuri si activitati creative si, mai mult, au ocazia sa se transforme pentru putin timp in cei mai harnici elfi si vor crea decoratiuni din fetru si hartie colorata.

In Castelul de Gheata, nu poate fi dat uitarii unul dintre cele mai importante momente pentru prichindei: pregatirea scrisorii pentru Mos Craciun. Asa ca, acestia pot sa ii scrie lista cu dorinte in spatiul special amenajat si i-o pot expedia prin intermediul casutei postale fermecate instalate in castel.

Vizitarea Castelului de Gheata este GRATUITA si se poate face in intervalul orar 16:00-19:00 (luni-vineri) si 12:00-18:00 (sambata-duminica). Pentru grupuri, este necesara realizarea unei programari printr-un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Copiii le fac un Craciun mai fericit celor nevoiasi

Pentru ca decembrie este luna generozitatii, in Castelul de Gheata sunt pregatiti 10 braduti naturali care asteapta sa fie impodobiti de cei mici, cu decoratiuni facute chiar de ei in cadrul atelierelor de creatie. La final, bradutii vor fi facuti cadou copiilor nevoiasi.

Revelion la Hotelul de Gheata din Romania si numeroase premii la tombola de iarna

In sezonul cadourilor, cei care viziteaza centrul comercial sunt asteptati sa se inscrie in tombola cu peste 1.000 de premii. In baza bonului de cumparaturi in valoare de minimum 250 de lei, acestia pot sa castige una dintre cele 1.000 de sanii, vouchere de cumparaturi, dar si multe alte cadouri pregatite de magazinele partenere.

Un participant norocos are sansa sa castige marele premiu si sa petreaca Revelionul alaturi de familie la Hotelul de Gheata Balea Lac.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Saint-Gobain reincepe productia de vată minerala din fibra de sticla la fabrica Isover din Ploiesti

Producătorul francez de materiale de construcţii Saint-Gobain anunţă redeschiderea liniei de producţie de vată minerală din fibră de sticlă la fabrica Isover din Ploieşti, producţia fiind estimată a se relua în iulie 2018, după reconstrucţia cuptorului şi alte îmbunătăţiri tehnologice. Odată cu reînceperea activităţii, 50 de noi locuri de muncă directe vor fi create în departamentele de producţie, logistică şi administrati şi alte locuri de muncă indirecte în serviciile conexe. „Saint-Gobain îşi adaptează capacitatea de livrare a vatei minerale din fibră de sticlă la cererea pieţei din regiune, dat fiind faptul că piaţa din România este cea mai mare din regiunea de Sud-Est a Europei. Decizia noastră a fost generată de tendinţa pozitivă înregistrată de piaţa construcţiilor din ultimul an, tendinţă estimată să continue şi în următoarea perioadă“, explică Ovidiu Păscuţiu, director general al Saint-Gobain Construction Products România - Rigips şi Isover. În plus, compania intenţionează să modernizeze linia de producţie de vată bazaltică de la fabrica din Ploieşti pe parcursul anului 2018, în scopul de a-i creşte capacitate de producţie cu până la 30 000 tone în 2019, scrie www.zf.ro

Colectie de costume populare traditionale vechi, expusa la Ploiesti Shopping City

 

In aceasta iarna, Ploiesti Shopping City se transforma intr-un univers al bucuriei si ii aduce mai aproape de magia sarbatorilor pe toti cei care ii pasesc pragul. Surprizele pregatite pentru ei se tin lant si, pana pe 7 ianuarie, se pot bucura de experienta speciala data de: petrecerea de 1 decembrie, taramul de poveste si Castelul de Gheata, Revelionul la Hotelul de Gheata de la Balea Lac, tombola cu premii si ofertele speciale.

 

 

Castelul de Gheata – o incursiune in lumea fascinanta de la Polul Nord

 

Magia Craciunului incepe la Castelul de Gheata, locul unde, in perioada 25 noiembrie-7 ianuarie, cei mici traiesc experienta inedita a unei expeditii la Polul Nord. Atmosfera cu totul aparte este data de cadrul special amenajat, desprins parca din taramul ghetii, cu iglu, zapada si animale polare. Aici, acestia se bucura de o multitudine de ateliere, jocuri si activitati creative si, mai mult, au ocazia sa se transforme pentru putin timp in cei mai harnici elfi si vor crea decoratiuni din fetru si hartie colorata.

 

 

In Castelul de Gheata, nu poate fi dat uitarii unul dintre cele mai importante momente pentru prichindei: pregatirea scrisorii pentru Mos Craciun. Asa ca, acestia pot sa ii scrie lista cu dorinte in spatiul special amenajat si i-o pot expedia prin intermediul casutei postale fermecate instalate in castel.

 

Vizitarea Castelului de Gheata este GRATUITA si se poate face in intervalul orar 16:00-19:00 (luni-vineri) si 12:00-18:00 (sambata-duminica). Pentru grupuri, este necesara realizarea unei programari printr-un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

Copiii le fac un Craciun mai fericit celor nevoiasi

 

Pentru ca decembrie este luna generozitatii, in Castelul de Gheata sunt pregatiti 10 braduti naturali care asteapta sa fie impodobiti de cei mici, cu decoratiuni facute chiar de ei in cadrul atelierelor de creatie. La final, bradutii vor fi facuti cadou copiilor nevoiasi.

 

 

1 decembrie cu Flori de Suflet Romanesc

 

Cu ocazia Zilei Nationale, clientii au ocazia sa admire o expozitie impresionanta de costume populare traditionale reprezentand diferite zone ale Romaniei: Buzau, Valcea, Mehedinti, Alba si Moldova. Dintre exponate nu va lipsi Ia de Breaza, un model specific zonei, dar si unele modele vechi de peste 100 de ani. Costumele populare provin din colectia personala a Alexandrei Petre, o pasionata a portului romanesc.

 

 

 

 

 

Revelion la Hotelul de Gheata din Romania si numeroase premii la tombola de iarna

 

In sezonul cadourilor, cei care viziteaza centrul comercial sunt asteptati sa se inscrie in tombola cu peste 1.000 de premii. In baza bonului de cumparaturi in valoare de minimum 250 de lei, acestia pot sa castige una dintre cele 1.000 de sanii, vouchere de cumparaturi, dar si multe alte cadouri pregatite de magazinele partenere.

 

Un participant norocos are sansa sa castige marele premiu si sa petreaca Revelionul alaturi de familie la Hotelul de Gheata Balea Lac.

 

 

 

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

 

Cat costa biletele la Filarmonica Ploiesti

Luna decembrie aduce, la Filarmonica “Paul Constantinescu”, seri magice și concerte de mare clasă. Astfel, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00, vă invităm la Concertul Simfonic intitulat „De la Generație la Generație”. Maestrul Ilarion Ionescu - Galați revine pe scena Filarmonicii ploieștene, de această dată împreună cu fiul său, marele violonist Florin Ionescu - Galați. Programul este un adevărat regal simfonic: „Anotimpurile” pentru vioară și orchestră de Antonio Vivaldi și Simfonia a III-a în Mi bemol major, „Eroica” de Ludwig van Beethoven. Chiar dacă anul acesta a împlinit 80 de ani, maestrul Ilarion Ionescu - Galați, dirijor și director onorific al Filarmonicii “Paul Constantinescu”, uimește de fiecare dată prin energia cu care urcă pe scenă și dăruirea cu care abordează fiecare operă muzicală. Iubirea pentru vioară, pe care el însuși a studiat-o încă de mic, a împărtășit-o fiului său, Florin-Ionescu Galați, căruia i-a fost și prim profesor. Iar când primești de la tatăl tău nu doar lecția ci și talentul, atunci rețeta unei cariere de succes este garantată. Avem, astfel, bucuria și onoarea de a-i avea pe scena Filarmonicii, alături de orchestra noastră simfonică, pe ambii artiști Ionescu-Galați, într-o călătorie de la barocul muzical venețian prin celebra lucrare “Anotimpurile” de Vivaldi, la clasicismul pur vienez prin “Eroica” lui Beethoven, joi, 7 decembrie, de la ora 19:00. Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar și 10 lei - elev și student.

Ce-a facut Roberta Anastase la APCEMN

În perioada 28 – 30 noiembrie a.c, a avut loc la Kiev, cea de-a 50-a Adunare Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN). Sesiunea plenară a avut ca temă centrală de dezbatere “ Dezvoltarea cooperării economice în contextul crizei de securitate în regiunea Mării Negre”. Totodată, pe agenda reuniunii au figurat aprobarea rapoartelor și recomandărilor dedicate temelor dezbătute în cadrul comisiilor de specialitate, a Raportului de activitate al APCEMN, a propunerilor înaintate de comisii cu privire la temele ce urmează a fi dezbătute în prima jumătate a anului viitor şi a calendarului de acţiuni pe 2018. În cadrul alocuţiunii susţinute în plen, doamna deputat Roberta Anastase, Vicepreşedinte al APCEMN şi Preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României, a atras atenţia cu privire la evoluţiile îngrijorătoare din bazinul Mării Negre, cu precădere a situaţiei dificile a mediului de securitate din estul Ucrainei. În acest context, doamna Anastase a subliniat importanţa dezvoltării unui mecanism eficient de gestionare a crizelor. “Suntem preocupați de consolidarea prezenţei trupelor militare pe teritoriul Crimeei și de evoluţiile din regiunea Mării Negre”, a declarat Preşedintele Delegaţiei române. Un alt punct sensibil, evidenţiat de doamna Anastase în cadrul intervenţiei, a fost cel legat de securitatea energetică. Cu acest prilej, oficialul român a reiterat angajamentul asumat de România în sprijinirea cooperării regionale în domeniul energiei: „România are un angajament clar pentru proiectul BRUA și are ca principală preocupare asigurarea durabilității coridorului BRUA.” Tot în cadrul reuniunii, domnii Otar DANELIA, șeful Delegației Georgiene şi Andrea MARTO, șeful Delegației Albaneze au fost aleşi vicepreședinţi ai APCEMN, pentru un mandat de doi ani.

Abonează-te la acest feed RSS

BEST OF

Style I Style II Style III