Menu
Tablet menu
Nadine Emilie Voindrouh Nadine Emilie Voindrouh

O mai tii minte pe Nadine? Vine la Ploiesti!

Nadine Emilie Voindrouh este o cântăreață, precum și o actriță de teatru și film. A debutat în showbiz în 1995, odată cu participarea la celebra emisiune „Școala vedetelor", de la TVR 1, realizată de Titus Munteanu, care promova tineri cu voci de excepție. Nadine s-a nascut în București, tatăl său fiind de origine africană, iar mama româncă. În iunie 2011 s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoș Apostolescu cu care are un fiu născut în anul 2010.

Conferința 11even Experiences se întoarce la Ploiești pentru a II-a ediție. Ediția a II-a va avea loc în data de 14 Mai 2015, începând cu ora 17.00 în Sala Europa a Consiliului Județean. Înscrierile se fac on-line pe linkul - http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti. Au confirmat până în prezent participarea în calitate de speakeri: Ionuț Georgescu - Președinte executiv la Asesoft Ploiești; Nadine Emilie Voindrouh - Artist/ Activist ONG; Ionuț Budișteanu - Informatician, inventator român și ambasador al turismului românesc; Alice Botnarenco - Fondatoarea ALISIA ENCO și Femei în Afaceri și Camelia Șucu - Fondator Class Living, Antreprenor. 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III