Menu
Tablet menu
Camelia Sucu Ploiesti Camelia Sucu Ploiesti

Cea mai eleganta femeie de business din Romania vine la Ploiesti

 Camelia Şucu a investit 250.000 de euro în deschiderea unui magazin Natuzzi în Băneasa, de la care aşteaptă vânzări de 0,5 mil. euro în primul an de funcţionare. “Targetul nostru cu acest magazin sunt middle managerii”, a spus Camelia Şucu, care a adăugat că vrea să se extindă în Iaşi şi Timişoara, unde are discuţii pentru parteneriate. Decizia de extindere, spune Camelia Şucu, are în vedere faptul că oraşele din ţară s-au dezvoltat şi există cerere pentru acest segment de produse.

Conferința 11even Experiences se întoarce la Ploiești pentru a II-a ediție. Ediția a II-a va avea loc în data de 14 Mai 2015, începând cu ora 17.00 în Sala Europa a Consiliului Județean. Înscrierile se fac on-line pe linkul - http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti. Au confirmat până în prezent participarea în calitate de speakeri: Ionuț Georgescu - Președinte executiv la Asesoft Ploiești; Nadine Emilie Voindrouh - Artist/ Activist ONG; Ionuț Budișteanu - Informatician, inventator român și ambasador al turismului românesc; Alice Botnarenco - Fondatoarea ALISIA ENCO și Femei în Afaceri și Camelia Șucu - Fondator Class Living, Antreprenor. 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III