Menu
Tablet menu
Decebal Popescu de la Cartrans Romania Decebal Popescu de la Cartrans Romania

Decebal Popescu de la Cartrans Romania isi spune secretele

Decebal Calin Popescu, ploiestean get-beget, in varsta de 37 de ani, a lucrat in cariera in domeniul IT la companii precum Jurnalul SA Bucuresti, Tropheum SA, Merced SRL. “Primii pasi” in logistica i-a facut in 2005, cand a intrat in echipa Cartrans ca agent de vanzari. Promovarea pe postul de manager vanzari a venit destul de rapid intrucat, practic, odata cu el s-a infiintat acest departament. Ulterior, in 2008 a preluat functia de director transport in cadrul departamentului operational al Cartrans Preda SRL, iar din 2010 a fost numit Director Executiv al aceleiasi firme. Din 2011, Decebal Calin Popescu a preluat conducerea grupului de firme Cartrans punand astfel in practica un plan personal amplu de dezvoltare a grupului in urmatorii ani. 

Conferința 11even Experiences se întoarce la Ploiești pentru a II-a ediție. Ediția a II-a va avea loc în data de 14 Mai 2015, începând cu ora 17.00 în Sala Europa a Consiliului Județean. Înscrierile se fac on-line pe linkul - http://elevenevents.ro/inregistrare/ploiesti. Au confirmat până în prezent participarea în calitate de speakeri: Ionuț Georgescu - Președinte executiv la Asesoft Ploiești; Nadine Emilie Voindrouh - Artist/ Activist ONG; Ionuț Budișteanu - Informatician, inventator român și ambasador al turismului românesc; Alice Botnarenco - Fondatoarea ALISIA ENCO și Femei în Afaceri și Camelia Șucu - Fondator Class Living, Antreprenor. 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III