Menu
Tablet menu
lista intrebari ancheta ANAF lista intrebari ancheta ANAF

EXCLUSIV - ANAF va face INTEROGATORII cand va veni in control - SHARE!

Myploiesti.ro a intrat in posesia unui document socant, numit, sec, Anexa 1. Conform Anexei (click pe poza, pentru zoom), echipele de control ale ANAF si ANTIFRAUDA vor supune angajatii unei firme controlate unui veritabil interogatoriu. Unele intrebari sunt justificate, in cadrul unui control, dar altele nu. In plus, se pune problema ce controleaza ANAF, mai exact: corectitudinea documentelor firmei sau pe toata lumea aflata in sediul unei companii? Cat de relevante vor fi, pentru control, afirmatiile unui angajat nemultumit ca este platit prost, dar care se afla in situatia asta pentru ca nu-si face bine treaba?

Asteptam precizari de la ANAF. Pana atunci, da mai departe acest text, astfel ca tot mai multi antreprenori sa se informeze si sa-si pregateasca angajatii pentru ce e mai rau.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

2 comentarii

  • stefania

    Sa spuna cei de la ANAF cate ore lucreaza din 8. Nu uit cand m am dus la noi la anaf in demicratiei, un angajat de la parterul institutiei juca solitaire !!! Si a spus ca nu poate sa ne ajute...nu stie...nu cunoaste....

    postat de stefania Link la comentariu
  • iliescu laura

    Sa spună angajatii corect ce salarii au si cate ore muncesc si cat au pe contractul de munca. Eu sunt ospatar 3,ani am lucrat pe un contract de 6 ore cu un salariu in contractul de munca de 524,lei ..ADEVARULlucram 16 17,ore pe zi 2 zile cu 2 zille.

    postat de iliescu laura Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III