Atentie mare la reclama Telekom - SMARTPHONE la un leu. Ce nu se spune in reclama TV

smartphone la oferta Telekom smartphone la oferta Telekom

Ati vazut, cu siguranta, la televizor, oferta Telekom care va propune un smartphone sau o tableta, ambele Samsung, la fabulosul pret de un leu. Ce nu se spune in reclama tv este ca nu e suficient sa te prezinti la un magazin Telekom cu buletinul si o bancnota de un leu.

"Oferta este valabila doar daca aduci trei telefoane vechi la buy-back. Cine nu, va achita 200 de lei fie pe telefon, fie pe tableta", a explicat, pentru myploiesti.ro, un agent de vanzari Telekom. 

Buy-back" este un serviciu conex activitatii de vanzare de produse noi, scopul sau fiind facilitarea achizitiei unui bun nou de catre un client prin oferirea unui pret de rascumparare convenabil pentru bunul de acelasi fel pe care acesta il are in prezent in proprietate. Cu alte cuvinte, cineva care doreste sa achizitioneze un telefon nou, poate sa faca un fel de schimb, aducand, unul sau mai multe telefoane vechi.

O alta omisiune importanta a reclamei tv a Telekom: la ce abonament este valabila oferta? Raspuns: la un abonament de 19 euro lunar, pe 24 de luni. 

Cu alte cuvinte, nu primiti gratis sau aproape gratis nimic: ca sa intrati in posesia telefonului sau a tabletei, va trebui sa renuntati la trei telefoane vechi, pe care Telekom vi le cumpara cu 14 euro bucata, si sa achitati, in urmatorii doi ani, 456 de euro.

De ce nu contin reclamele tv aceste informatii, desi ecranul se umple de fraze scrise mic in timpul reclamei Telekom? Mister...

Ganditi-va putin:

1. Merita o tableta Samsung Tab4, sau un telefon Samsung S4Mini, suma de 456 de euro? 

2 Stii vreun prieten care vrea sa-si cumpere un smartphone la pret bun? Avertizeaza-l, dand un SHARE acestui articol.

.......................

Nu doar Telekom are reclame cu omisiuni importante. Vezi aici cum incearca sa te treaca Orange la optiuni noi si dezavantajoase.

Ai vazut vreo neconcordanta in vreo reclama? Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework