Iti place dansul mascotelor Orange? Ramai vigilent. Ce omite sa spuna reclama TV

Iti place dansul mascotelor Orange? Ramai vigilent. Ce omite sa spuna reclama TV

Daca iti place reclama Orange in care cele doua mascote danseaza, iar diversi oameni sunt invitati sa reproduca coregrafia, vei fi tentat sa crezi ca si oferta promovata in reclama este avantajoasa. Nu te judeca, asa merg lucrurile, de aceea vezi vedete in spoturi tv, pentru ca tu sa-ti transferi simpatia asupra produselor promovate. 

In cazul de fata, ai face bine sa fii atent la mesajul reclamei, si sa nu dai curs, din simpatie, acesteia.

Daca esti atent, vei vedea, in partea de jos a ecranului tv, un mesaj care anunta ca poti primi o mie de minute si o mie de mega de net numai pentru optiuni valabile dupa septembrie 2013. Ce nu spune spotul ca este vorba despre acele optiuni pentru care, cand epuizezi traficul de net contractat, nu mai scade viteza iar tu ramai pe aceleasi costuri, ci platesti suplimentar, uneori sume colosale, uneori fara sa fii anuntat. Evident, daca te duci intr-un magazin Orange, vei fi indemnat sa renunti la optiunea ta sigura din punct de vedere al costului, ca sa primesti cadoul de o mie de minute si o mie de mega de net. N-o face. 

Citeste ce-a patit un ploiestean suficient de prost incat sa renunte la o optiune de net anterioara lunii septembrie a anului trecut, si sa treaca la una la care costurile, si nu traficul, pot fi nelimitate! LINK

Nu doar Orange are reclame cu omisiuni importante. Vezi aici cat de limitat este internetul nelimitat de la Telekom.

............

Ai vazut vreo neconcordanta in vreo reclama? Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework