Menu
Tablet menu
reclama credit strut BRD reclama credit strut BRD

Stii reclama cu strutul BRD? Si ti-ai facut socotelile singur sau te lasi prostit?

O dobanda anuala efectiva (DAE) de doar 9,8% si trei luni de liniste - anunta triumfator tipul care si-a luat un strut care i-a devastat casa, si acum o renoveaza cu bani din Creditul Espresso de la BRD. Ai zice ca e o sfaraiala, iei 15.000 de lei si dai inapoi 16.500. Pare un credit decent si accesibil, nu?

Ei bine, nu! In spotul cu pricina, BRD a trunchiat cat a putut informatiile difuzate, lasandu-le doar pe cele obligatorii, si alea scrise cu un font subtire, intr-o schema grafica care nu te lasa sa citesti tot.

Ori, acolo scrie negru pe alb ca daca iei un credit de 15.000 de lei, vei returna 19.000 de lei, cu tot cu dobanda, comisioane, asigurare de viata. Practic, se lauda cu un DAE mic, de doar 9,8%, dar costurile cu creditul sunt cu mult mai mari, de aproape 30%.

Ia vezi, ti se mai pare avantajos?

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III