Cea mai frumoasa statie GPL din Ploiesti - GALERIE FOTO

Cea mai frumoasa statie GPL din Ploiesti - GALERIE FOTO

Pe strada Ghe. Grigore Cantascuzino nr 67 s-a deschis, luna trecuta, cea mai frumoasa statie GPL din Ploiesti. RGL Oil este o investitie de aproape un milion de euro, care a valorizat cu suuces un maidan abandonat, din imediata apropiere a benzinariei Rompetrol de pe aceeasi strada. Alegerea zonei a avut si considerente tactice: benzinaria Rompetrol nu furnizeaza si GLP.

Statia GPL este prevazuta, dincolo de skid-ul de gaz lichefiat, cu doua pompe de benzina si motorina, iar pavilionul are toalete, o mini-cafenea Dimello, un magazin cu produse food si nonfood, specifice benzinariilor, de la uleiuri de motor si lichid de curatare a parbrizului si pana la bauturi fine si cadouri. Gasiti, de asemenea, gheata la punga, cartele prepaid si de reincarcare, internet wireless si puteti face plata cu carduri Mastercard si Visa. 

RGL OIL este si cea mai sigura statie GLP din oras, dotarile anti-incendiu si anti-explozie fiiind cele mai avansate, fiind facute dupa cele mai noi standarde ale momentului. Statia RGL Oil are program nonstop.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos

De cand benzina si motorina s-au scumpit, tot mai mulţi şoferi se înghesuie în service-uri să îşi monteze o instalaţie GPL. O instalaţie GPL costă în jur de 500 de euro, iar timpul de montare este de circa 4 ore si nu există riscuri, intrucat de ani de zile se monteaza doar instalaţii omologate de Registrul Auto Român. Economia care se poate face este una consistentă, întrucât preţul GPL-ului se menţine constant de câţiva ani, la jumatate din cel al benzinei si motorinei. Chiar daca consumul creste usor, o deplasare care costa 50 de lei costa sub 30 de lei, cand conduci aceeasi masina, echipata cu un sistem GPL. Investiţia pentru instalaţia GPL se amortizează după aproximativ 10.000-15.000 de kilometri parcurşi. Avantajele GPL-ului continua cu:

  1. poluarea care este mai redusă
  2. creste valoarea automobilului la revânzare
  3. costurile de intretinere sunt mai mici
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework