Menu
Tablet menu

Comunicat uluitor de la CJ Prahova pe tema curselor interurbane

Comunicat uluitor de la CJ Prahova: "Urmare a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor referitoare la majorarea tarifelor de transport practicate de operatorii de transport județean, Consiliul Județean Prahova face următoarele precizări: Consiliul Județean Prahova a constatat faptul că, în ultima perioadă, mai mulți operatori de transport județean au decis să majoreze prețul biletelor de călătorie, fără a comunica în prealabil acestlucru, dar mai ales fără a-și justifica această decizie prin creșterea calității serviciilor. Operatorii de transport nu au anunțat și nici nu au fundamentat majorarea prețurilor biletelor de călătorie, aceasta fiind o decizie unilaterală. Pentru a intra în normalitate, ConsiliulJudețean Prahova cere operatorilor de transport revenirea la vechile tarife aprobate prin Hotârârea Consiliului Județean Prahova  nr. 40/2014".

Doua concluzii, la rece:

Deci din 2014 pana in 2019, CJ Prahova nu a verificat nici macar o data daca operatorii de transport respecta legea.

Desi motorina, salariul minim, taxele s-au marit semnificativ in ultimii 5 ani, operatorii de transport inca trebuie sa justifice marirea tarifelor prin cresterea calitatii serviciilor?

Vom reveni. 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III