Menu
Tablet menu
 In perioada sarbatorilor de iarna, protejeaza natural ficatul In perioada sarbatorilor de iarna, protejeaza natural ficatul

Craciun 2015 - In perioada sarbatorilor de iarna, protejeaza natural ficatul

Cu o existenta pe piata de peste 58 de ani, Liv.52 este in topul celor mai recomandate hepatoprotectoare din lume. Este un produs cu traditie, utilizat in peste 89 de tari, cu peste 300 de studii clinice. Atat sub forma de tablete, cat si de sirop pentru copii, Liv.52 ajuta procesul de regenerare hepatocelulara, reducand in acelasi timp nivelul enzimelor hepatice si impiedicand incarcarea cu grasimi a ficatului. Produsul intareste membrana celulei hepatice, protejand astfel ficatul de actiunea distructiva a alcoolului, a medicamentelor, a diverselor toxine si a factorilor infectiosi.

Liv.52 sustine functia hepato-biliara, stimuleaza contractia colecistului, determina eliminarea secretiilor biliare, normalizeaza apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor.

Liv.52 sirop este special conceput pentru a proteja ficatul copiiilor de la varste foarte fragede. Combate efectele nocive ale diverselor toxine rezultate din alimente, medicamente, factori infectiosi, etc. Astfel, cura de Liv.52 sirop se recomanda atunci cand sunt semne ale suferintei hepatice (modificari ale parametrilor din sange, obosela, apetit capricios, icter, etc), dar si preventiv, atunci cand se folosesc medicamente potential hepatotoxice (antibiotice, antiparazitare, atitermice, antiinflamatoare). Siropul este eficient si in combaterea anorexiei de diverse cauze, restabileste apetitul, imbunatateste digestia si asimilarea alimentelor. Gustul placut al acestuia permite o administrare usoara.

Citeste toate articolele din categoria Ghid de Craciun

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III