Menu
Tablet menu
Cinci motive sa nu folosesti un BRAD ROMANESC de Craciun Cinci motive sa nu folosesti un BRAD ROMANESC de Craciun

Cinci motive sa nu folosesti un BRAD ROMANESC de Craciun

Ca sa poata ajunge suficient de inalt si de bogat pentru a fi impodobit de Craciun, bradul are nevoie de 10 ani de viata. El poate trai, in conditii optime, pana la 120 de ani. Ucizi, practic, un copil de brad...

Daca stranuti, tusesti si iti curge nasul de cand a inceput toata nebunia cu brazii de Craciun, s-ar putea sa fii alergica la minunata podoaba. Sindromul Bradului de Craciun se manifesta prin tuse, respiratie suieratoare, mancarimi la nas, ochi inlacrimati, oboseala si probleme de somn. Aceste simptome sunt cauzate de inhalarea sporilor de mucegai de pe brad. Mucegaiul nu este periculos daca bradul nu este adus in casa, dar odata ce acesta  este plasat in camera ta calda, se raspandeste in aer, infestandu-l. 

Daca insisti sa ai un brad natural in casa, ia unul la ghiveci. Ingrijit corect, isi poate reveni si poate fi plantat undeva in curte.

Daca nu-ti place ideea unui brad la ghiveci, asigura-te macar ca ai cumparat un brad de import. Sa-si taie altii padurile de Craciun, nu noi. 

Cel mai important motiv - bradul romanesc nu este atat de frumos, de conic, si de stufos, ca cei canadieni sau danezi, si risti sa deteriorezi aspectul ingrijit al locuintei, de Craciun.

Citeste toate articolele din categoria Ghid de Craciun

 

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III