Menu
Tablet menu

La Ploiesti Shopping City, in decembrie te intampina un elf de peste doi metri, spiriduşi şi personaje de poveste

La Ploiești Shopping City, sezonul rece vine cu surprize magice pentru toți vizitatorii. Pe 6 decembrie, cei mici sunt invitați să intre în lumea poveştilor de Crăciun și să participe la spectacolul “Lumină de Decembrie”, apoi, împreună cu cei mari, sunt așteptați să se distreze pe patinoarul aflat pe terasa mall-ului. Vizitatorii sunt invitaţi să participe şi la tombola cu premii instant. În plus, Fabrica lui Moș Crăciun, devenită deja o tradiție, vă aşteaptă cu surprize dulci.

Spectacol pentru copii la Ploiești Shopping City

Duminica aceasta, prichindeii sunt așteptați în cel mai mare centru comercial din Prahova și din împrejurimi să devină parte din spectacolul “Lumină de Decembrie”, ce se va desfășura, începând cu ora 16:00 în zona scărilor rulante. Copiii vor fi întâmpinaţi de Elf-ul Gigant, cu o înălţime de 2,20 m şi de spiriduşi şi personaje de poveste. Distracţie pe gheaţă în aer liber Tot pe 6 decembrie, cei care trec pragul centrului comercial, de la mic la mare se pot bucura de o nouă destinaţie de distracţie: patinoarul în aer liber, situat la etajul 1, pe terasa Ploieşti Shopping City. Acesta va fi deschis zilnic, iar informaţii complete despre program și despre preţul biletelor se găsesc pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity)

Tombola cu premii revine

Începând cu acest weekend, cei care vor achiziționa produse în valoare de cel puțin 200 de lei din centrul comercial vor primi premii instant. Cumpărătorii trebuie să prezinte bonul fiscal la Biroul de Informații zilnic, între 10:00 – 22:00, și vor avea parte de un cadou-surpriză pe loc. Fabrica lui Moş Crăciun îi așteaptă, în continuare, pe micii spiriduși Fabrica lui Moș Crăciun se află în continuă desfășurare la Ploiești Shopping City și îi așteaptă pe copii cu surprize delicioase și inedite: turtă dulce și ateliere creative. În cadrul acestor workshop-uri, cei mici vor deveni adevărați artiști și își vor putea exersa talentul creativ la decorarea turtei dulci și a felicitărilor de Crăciun. Copiii se vor putea costuma în reni și vor putea construi castele din jucării Lego. Gazda fabricii va fi Crăiasa Zăpezii, iar cei prezenţi vor fi răsplătiţi cu o diplomă ce le atestă rolul de spiriduș.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III