Cinci motive sa nu folosesti un BRAD ROMANESC de Craciun

Cinci motive sa nu folosesti un BRAD ROMANESC de Craciun

Ca sa poata ajunge suficient de inalt si de bogat pentru a fi impodobit de Craciun, bradul are nevoie de 10 ani de viata. El poate trai, in conditii optime, pana la 120 de ani. Ucizi, practic, un copil de brad...

Daca stranuti, tusesti si iti curge nasul de cand a inceput toata nebunia cu brazii de Craciun, s-ar putea sa fii alergica la minunata podoaba. Sindromul Bradului de Craciun se manifesta prin tuse, respiratie suieratoare, mancarimi la nas, ochi inlacrimati, oboseala si probleme de somn. Aceste simptome sunt cauzate de inhalarea sporilor de mucegai de pe brad. Mucegaiul nu este periculos daca bradul nu este adus in casa, dar odata ce acesta  este plasat in camera ta calda, se raspandeste in aer, infestandu-l. 

Daca insisti sa ai un brad natural in casa, ia unul la ghiveci. Ingrijit corect, isi poate reveni si poate fi plantat undeva in curte.

Daca nu-ti place ideea unui brad la ghiveci, asigura-te macar ca ai cumparat un brad de import. Sa-si taie altii padurile de Craciun, nu noi. 

Cel mai important motiv - bradul romanesc nu este atat de frumos, de conic, si de stufos, ca cei canadieni sau danezi, si risti sa deteriorezi aspectul ingrijit al locuintei, de Craciun.

 

Daca ti-a placut acest articol apasa aici, pentru cele mai tari daruri de Craciun.

 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework