Ploiestiul, ticsit de politisti, de Craciunul acesta

Ploiestiul, ticsit de politisti, de Craciunul acesta

Poliția Locală Ploiești va suplimenta în perioada sărbătorilor de iarnă efectivele de polițiști locali care vor patrula pe străzile municipiului,  în vederea păstrării ordinii și liniștii publice, a respectării normelor de conviețuire socială. Echipajele auto și patrulele pedestre vor viza prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și limitarea actelor de cerșetorie. Pentru desfășurarea activităților specifice, aceştia au la dispoziție un număr de 14 autovehicule.

Astfel, 150 de polițiști locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Serviciului Circulație vor acționa, pe trei schimburi, în zonele aglomerate ce sunt generate de manifestările organizate pe domeniul public, de funcționarea Orășelului Copiilor sau de prezența unui număr mare de oameni la cumpărături, precum și în preajma lăcașurilor de cult. 

De asemenea, se va avea în vedere fluidizarea traficului rutier, dar și depistarea persoanelor care nu respectă legislația în domeniu, potrivit competențelor legale.

Totodată, polițiștii locali de la Serviciul Intervenție Rapidă vor interveni pentru aplanarea scandalurilor, actelor de violență, în cazul săvârșirii de infracțiuni ori atunci când situația de la fața locului poate degenera.

Reamintim cetățenilor că la dispeceratul instituției se primesc sesizări la numărul de telefon 0244/954, acestea urmând a fi transmise spre verificare și soluționare polițiștilor locali aflați în patrulare. 

Menționăm că atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, polițiștii locali vor întreprinde o serie de măsuri specifice în zonele de responsabilitate, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Ploiești.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework