Echipa FC Petrolul se relaxeaza la 20 de grade la umbra. Vezi unde.

Echipa FC Petrolul se relaxeaza la 20 de grade la umbra. Vezi unde.

Petrolul a ajuns joi seara, la 11.00, in Antalya, dupa o zi solicitanta pentru jucatori, care s-au trezit la 6 dimineata pentru a merge la vizita medicala. La 17.30, cu o cursa de linie, s-a mers pana la Istanbul, iar de acolo, dupa o ora de asteptare, s-a ajuns in Antalya, plus alte 30 de minute pana la Belek, delegatia fiind cazata la hotel IC International Comfort Santai (stabiliment de 5 stele), la 100 de metri de mare.

Astazi, in prima zi, antrenorul Cosmin Contra a programat doua antrenamente, unul dimineata, de la ora 11.00, in care jucatorii au alternat alergarile cu jocul cu mingea. A durat o ora si a fost o sedinta ce s-a dorit sa-i dezmorteasca pe baieti si sa le refaca tonusul dupa ziua de ieri. Dupa-amiaza, ora 17.30 va avea loc al doilea antrenament. 

Contra are, in acest moment, sub comanda sa 28 de jucatori, Alcenat va ajunge in zilele urmatoare, dupa ce a avut o vacanta prelungita, dat fiind ca a si plecat mai tarziu din Romania din cauza unor probleme cu viza.

Rasfatatul grupului este juniorul Iulian Ilie, pe care Geraldo “l-a luat sub aripa sa” si il striga Messi, ca si ceilalti jucatori. Pustui s-a antrenat, se simte excelent in preajma baietilor si va avea un program special facut pentru el de preparatori si doctorul echipei.

*Jucatorii sunt fericiti ca au scapat de frig, aici sunt 20 de grade, soare si adie vantul.

*Toate antrenamentele se desfasoara in baza de pregatire pe care hotelul o detine la 5 minute de mers cu autocarul, unde exista 4 terenuri de iarba care arata impecabil. Cele doua antrenamente ale zilei sunt programate la 11.00 si 17.30.

*Atmosfera excelenta, Mutu si Zicu s-au integrat perfect, Ianis le povesteste experienta din Coreea si multi dintre baieti sunt uimiti de ceea ce se intampla acolo la nivelul fotbalului, unde nimic nu este lasat la voia intamplarii si profesionalismul este la el acasa.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework