SCANDAL SEXUAL URIAŞ O profesoara, un politist si un jandarm, retinuti intr-un salon de masaj erotic

SCANDAL SEXUAL URIAŞ O profesoara, un politist si un jandarm, retinuti intr-un salon de masaj erotic

Procurorii  DIICOT şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au efectuat, duminică, cinci percheziţii domiciliare, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări infracţionale organizate, formată din 19 membri, specializată în săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism şi prostituţie.

Potrivit anchetatorilor, exista suspiciunea că, începând cu anul 2012, prin intermediul unei societăţi comerciale care deţinea un salon de masaj, membrii grupării infracţionale au desfăşurat activităţi de proxenetism. Oamenii legii au identificat 26 de tinere, printre care şi minore, care asigurau servicii sexuale contra cost, atât la salonul de masaj erotic situat in Constanta, cât şi la hoteluri din Constanţa, Eforie, Năvodari, organizate în prealabil de membrii grupării.

 

Pe parcursul activităţii, gruparea infracţională a beneficiat şi de sprijinul unui agent de poliţie şi al unui jandarm, aceştia implicându-se în derularea activităţii de proxenetism fie prin transportarea prostituatelor, fie prin punerea la dispoziţie a unor locaţii. Concubina liderului grupării, cadru didactic la un liceu din Constanţa, se ocupa de postarea anunţurilor pe diverse site-uri, în scopul găsirii clienţilor. Liderul grupării infracţionale este Claudiu Belecciu, iar salonul de masaj erotic este Pink Cats. Poliţistul este angajat al IPJ Constanţa din anul 2003 şi face parte din structura de siguranţă publică şi patrulare, în cadrul Secţiei 3 Poliţie. Dacă acesta va fi arestat preventiv, astăzi, de magistraţii Tribunalului Constanţa, va fi suspendat din funcţie. Jandarmul şi-a dat demisia, ieri, din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis”, al cărui angajat a fost, ca subofiţer, încă din 2007. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework