Valentines Day 2018 - Ce vrei sa primesti de Ziua Indragostitilor?

Valentines Day 2018 - Ce vrei sa primesti de Ziua Indragostitilor?

V-ati fi gandit ca doamnele si domnii gandesc aproape la fel cand vine vorba de a sarbatori Valentine’s Day? Chestionarul „Ce cadou iti doresti de Valentine’s Day“ a generat raspunsuri asemanatoare, atat in randul doamnelor, cat si in randul domnilor.

La intrebarea „Ce tip de cadouri te impresioneaza de Valentine's Day?“ doamnele au raspuns in proportie de 8% cadourile scumpe, in timp ce 92% sunt mai placut impresionate de cadourile simbolice, personalizate. La fel, 96% dintre domni sunt impresionati tot de cadourile simbolice si personalizate, in timp ce doar 4% de cadourile scumpe.

De asemenea, chestionarul a scos la iveala faptul ca romanii isi apreciaza partenerul, 50% considerand ca Ziua Indragostitilor trebuie sarbatorita, 35% cred ca iubirea trebuie sarbatorita in fiecare zi, nu doar in 14 februarie, iar 15% spun ca le este de ajuns sa fie impreuna cu partenerul lor si sa se simta bine. Am aflat si ce nu suporta domnii de Valentine’s Day si ce ar trebui sa evite doamnele. La intrebarea „Ce iti displace de Valentine's Day?“ 55% dintre barbati spun ca nu suporta aglomeratia din oras si inghesuiala din restaurante, 35% nu agreeaza cadourile cliseu cu inimioare de plus, ursuletii, ciocolata in forma de inimioara, iar 10% mesajele romantice si "siropoase" care apar pe cadouri.

Sondajul arata ca indragostitii prefera cadouri simbolice, personalizate in detrimentul celor clasice, tipice pentru Valentine’s Day. Cadouri personalizate pot fi cumparate online de pe site-uri specializate. Tiparo.ro este un site cu o oferta dedicata in acest sens. Legat de suma pe care sunt dispusi sa o cheltuiasca, 50% dintre respondenti considera ca un cadou de Valentine's Day ar trebui sa se incadreze intre 50-100 lei, 38% prefera sumele mai mici, intre 10-50 lei, 8% ar cheltui intre 100-200 lei, iar 4%, peste 200 lei. Doamnele isi doresc sa primeasca: 40% o fotocarte cu fotografii de cuplu, in loc de bomboane de ciocolata sau o cina romantica, 47% apreciaza mai mult o surpriza pregatita de partenerul lor prin care ei sa le arate cat de bine le cunosc, 31% se multumesc cu un sarut si un buchet de flori, iar pentru 22% este de ajuns o imbratisare si un compliment, nefiind necesare alte cadouri materiale. 41% dintre barbati au ales cadourile originale, personalizate, haioase, in timp ce 26% prefera o seara relaxanta si romantica, iar la egalitate sunt gadgeturile si albumele foto.

Cumpara cartea considerată cadoul perfect pentru iubitele și soțiile românilor:

- volumul unu e aici: http://bit.ly/2dniMNw
- volumul doi e aici: http://bit.ly/2zm8uvZ


Cadourile personalizate si originale, gesturile tandre si atentia sunt ceea ce prefera indragostitii de Valentine’s Day, in 2014. Cadourile personalizate impresioneaza partenerul de viata, pentru ca arata implicarea partenerului in alegerea cadoului, in alegerea fotografiilor sau a mesajelor personale. Chestionarul a fost aplicat pe un esantion de 100 femei, respectiv 100 barbati din randul clientilor Tiparo.ro. Varsta respondentilor este cuprinsa intre 18-34 ani, majoritatea provenind din mediul urban. In topul preferintelor legate de cadourile personalizate, pe primul loc sunt stickerele de perete, pe locul doi fotocartea personalizata cu fotografii de cuplu, iar pe locul 3 tricourile personalizate pentru cupluri.

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework