Cum se distreaza participantii la un Revelion GAY din Romania - GALERIE FOTO

Poze Revelion GAY Romania Poze Revelion GAY Romania

Myploiesti.ro va prezinta mai multe poze de la Revelionul organizat de comunitatea gay din Ploiesti. Fotografiile au fost facute intr-o vila din zona montana apropiata Ploiestiului, unde membrii grupului gay au petrecut cateva zile, contra unei sume modice - 50 de lei de persoana, dupa unele surse.

Citeste si Cati GAY sunt in Ploiesti?

Inainte de a vedea fotografiile: orice asteptari "exotice" ai avea, vei fi dezamagit. Gay-ii se distreaza exact ca persoanele hetero: beau, danseaza, fac glume fizice si cu conotatii sexuale. Asa ca petrecerea de Revelion surprinsa in imagini ti se va parea anosta, daca esti o persoana cu vederi moderne.

Citeste si: Cat esti de GAY? Fa-ti testul! 

Daca nu, ai face bine sa devii una. Legea romana sanctioneaza sever orice derapaj verbal la adresa minoritatilor sexuale. Recent, chiar Mihaela Radulescu a intrat in vizorul Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, pentru un text considerat ofensator la adresa comunitatii gay.

Din considerente ce tin de siguranta acestei minoritati, chipurile lor au fost editate, astfel incat sa nu poata fi recunoscuti.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework