Cum arata si cat costa CRAVATA cu care a fost filmat Mircea Basescu de catre tigani

Cum arata si cat costa CRAVATA cu care a fost filmat Mircea Basescu de catre tigani

Cravata cu camera video, cu care Bercică l-a filmat pe Mircea Băsescu, se găsește fără probleme pe internet. Disponibilă în patru culori (a lui Bercică era abastră), cravata contine o camera destul de performanta: Inregistreaza audio si video, are telecomanda, transfera fisierele prin orice cablu USB. Are baterie reincarcabila Li-500mA, memorie interna de 4GB si poate salva fisiere AVI sau JPEG (da, face si poze). Autonomie: Pana la 3 ore de functionare sau pana la 2 zile standby. Totul la doar 465 de lei.

Cum functioneaza?

In folosirea camerei video, sunteti ghidat de un led instalat pe partea din spate a cravatei. Ascundeti telecomanda in buzunar - Actionati butonul discret - Cravata vibreaza o singura data (Pornire) - Vibreaza de 3 ori rapid (Activarea inregistrarii video) - Vibreaza lung ( Salvare & inchidere). 

Este legala vanzarea ei, pe internet?

Da. Magazinele online recomanda utilizarea produselor in scopuri educative, legale! Va asumati total raspunderea pentru modul de utilizare al acestui dispozitiv. aveti obligatia de a utiliza aceste dispozitive, conform legilor aflate in vigoare. intrati in posesia acestui produs doar daca aveti varsta de 18 ani implinita. Plasarea comenzii pentru acest produs reprezinta faptul ca ati luat la cunostinta de legislatia romanaŢ, precizeaza, invariabil, toti vanzatorii.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework