Afacerea SECRETA a iubitorilor de caini - EXPORTUL, la 400 de euro bucata

Afacerea SECRETA a iubitorilor de caini - EXPORTUL, la 400 de euro bucata

Myploiesti.ro a pus mana pe o lista de tarife pe care le achita orice strain care doreste sa adopte un caine comunitar din Ploiesti. Banii nu merg catre adapostul de caini al Ploiestiului, ci catre unul din ONG-urile care scot caini din adapost si ii exporta in principal in Anglia sau Germania.

Tot mai multe ONG-uri fac asta: elibereaza caini, ii aleg pe cei cu o sanatate buna, ii exporta pe bani frumosi, iar pe ceilalti ii elibereaza din nou, pe strazile Ploiestiului. Toata atmosfera creata de polemici pro-contra eutanasierea cainilor, de cetatenii muscati de caini, de povestile horor de la adapostul municipal - sunt extrem de convenabile pentru asociatiile de protectia animalelor, pentru ca strainii sunt foarte sensibili la ce se scrie in mass-media si achita, asa cum se vede din imagine, aproape 400 de euro pe un caine pe care l-ar fi putut lua aproape gratis, direct de pe strazile oricarui oras din Romania.

Sute de caini au fost eliberati, de la inceputul anului, din adapostul de la Bucov. O mare parte au fost deja exportati. Vom reveni. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework