Premii pentru Teatrul CIUFULICI

Toamna aceasta pentru Teatrul Ciufulici se numara Festivalurile si…..premiile. 
Spectacolul DRAGONUL,  a castigat la cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Animatie GULLIVER, Galati  PREMIUL PENTRU MÂNUIRE acordat intregii trupe de actori manuitori si PREMIUL PENTRU ORIGINALITATE  SCENOGRAFICA – acordat scenografului Mihai Androne.  Juriul acestei editii a fost alcatuit din Florica ICHIM, critic de teatru, presedinte al juriului, si din membrii: Radu DINULESCU, regizor de teatru si Ilie ZANFIR, profesor. Teatrul Ciufulici a participat la acest festival aproape in fiecare an, obtinand de-a lungul timpului numeroase premii (marele premiu, cel mai bun spectacol, premii de interpretare, premii de scenografie).    
Tot in aceasta toamna, cel mai titrat spectacol pentru copii a participat la:
-    Festivalul  International  de  teatru ,,POVESTI,, Alba Iulia, editia a IX-a, in perioada 1-3 Octombrie 2014; prima invitatie pentru Teatrul Ciufulici.
-    Festivalul International de Teatru de la Oradea, organizat de Teatrul Regina Maria si Teatrul pentru copii Arcadia – Oradea, in perioada 4-5 oct 2014
-    Festivalul  International de teatru pentru copii PUCK - Cluj –Napoca, editia a XIII-a, in perioada 13 – 18 Octombrie 2014
Si lista nu se incheie aici pentru ca in data de 21 noiembrie spectacolul va participala cea de-a X–a editie a Festivalului International de teatru ,,BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECTIE.” organizat de Teatrul  Tandarica Bucuresti un festival cu o selectie extrem de riguroasa, la care sunt invitate cele mai bune productii din lume.
Va asteptam cu drag la teatru sa ne bucuram impreuna de aceasta demonstratie de maiestrie si virtuozitate a papusarilor care insufletesc aceste minunate personaje. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework