Cine a castigat premiile oferite de Carrefour la concursul national de desene de Craciun

Peste 300.000 de elevi din aproximativ 600 de școli din 17 orașe au participat la a XXVI-a ediție a concursului de desene Carrefour! București, 11 decembrie 2014. Carrefour România premiază copiii talentați din clasele 0-VIII, participanți în cadrul Concursului de desene Crăciun 2014, ajuns deja la a XXVI-a ediție și desfășurat în cele 17 orașe cu hipermarketuri Carrefour: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Galați, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botoșani și Târgu Jiu. În premieră, copiii din întreaga țară au avut șansa de a câștiga unul din cele trei premii ale publicului prin înregistrarea desenului pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene. Premiul întâi al concursului din școli, constând în cele 17 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour România și este împărțit în fiecare oraș participant la concurs. Astfel, 17 elevi talentați și norocoși se vor distra timp de un weekend împreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate. În cadrul concursului, elevii au fost invitați să-și folosească imaginația desenând pe planșele distribuite în toate școlile participante la acțiune, conform temei „Moș Crăciun și-a pregătit sacul cu daruri de la Carrefour!”. Desenele micilor artiști vor putea fi admirate în cadrul expozițiilor din cele 27 de hipermarketuri Carrefour până pe data de 9 ianuarie 2015. „Anul acesta continuăm tradiția concursului de desene dar îl și modernizam prin adăugarea componentei digitale prin care dăm șansa la câștig și elevilor din orașele sau satele în care planșele nu sunt distribuite. Îi invităm pe clienți să se bucure de creațiile micilor artiști atât în hipermarketurile Carrefour, cât și pe Galeria online” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România. La concurs au participat aproximativ 300.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 608 școli care au primit planșe în cele 17 orașe.

Premii Concurs Desene

Premiul I - 17 excursii de un weekend, pentru câștigători și familiile lor (2 copii și 2 adulti) la Disneyland Resort Paris.

Premiul II - 17 laptopuri •

Premiul III - 27 biciclete •

Mențiuni clasele V-VIII – 27 tablete •

Mențiuni clasele 0-IV – 27 smartphone-uri; •

Mențiuni speciale – 170 cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei •

Premii de participare vor fi oferite elevilor din cele 272 de clase câștigătoare.

Premiile publicului pentru Concursul de Desene Online: • Premiul 1 - Ipad Air 2 • Premiul 2 – Ipad Mini 3 • Premiul 3 – Smartwatch Samsung Galaxy Fit

Vezi toate fotografiile castigatorilor pe www.humansofploiesti.ro 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework