Cum sa dai LIKE unei pagini de Facebook astfel incat sa-ti foloseasca la ceva

Cum sa dai LIKE unei pagini de Facebook astfel incat sa-ti foloseasca la ceva Cum sa dai LIKE unei pagini de Facebook astfel incat sa-ti foloseasca la ceva

E o nebunie cu LIKE-urile. Chiar ma mir de ce Facebook n-a generat, inca, o aplicatie, care sa-ti spuna care din lista ta de prieteni a adunat mai multe LIKE-uri la pozele postate. 

Ideea e ca LIKE-urile date postarilor unor persoane nu-ti folosesc la nimic. Daca vrei sa fixezi o informatie, e mai eficient sa dai un SHARE, astfel incat sa gasesti, pe propriul profil, tot ce te intereseaza. Sigur, asta daca n-ai auzit inca de termenul de "favorite" din orice browser  de internet.

LIKE-urile date unor pagini, insa, iti pot fi de folos daca o le dai asa cum trebuie. Facebook tine minte ce/cum navighezi in retea. Daca descoperi pe Facebook o pagina care vinde lentile de contact, de exemplu, si ii dai un like, cu gandul ca revii mai tarziu sa cauti ceva, sunt sanse foarte mari ca Facebook sa nu-ti mai arate postari ale acestei pagini niciodata. Motivul? Zuckerberg vrea sa scoata bani de la proprietarii paginilor, asa cum tu vrei sa ramai la curent cu ce vand.  Evident, ce vrea Zuckerberg are prioritate...

Si-atunci, ce sa faci? Pai, fa mai mult decat sa dai LIKE. Aboneaza-te la postari, adauga pagina in lista de interese... Acolo unde apesi LIKE, exista un meniu mic cu cateva optiuni de genul asta. Foloseste-le cu incredere.

Ti se pare ok sfatul, dar nu stii cum sa-l aplici la paginile like-uite deja? Uite cum sa rezolvi problema:

1. Du-te in profilul tau, apasa, in dreapta sus, triunghiul ala mic cu un varf in jos, si apoi Preferinte pentru sectiunea Noutati, de unde bifezi Pagini. Vei vedea toate paginile carora le-ai dat like, de cand ai profilul. Bifeaza Urmaresti, si ai rezolvat problema. 

Daca ti-a folosit la ceva acest sfat, da-l mai departe, sa afle si altii.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework