Ia-i copilului un telefon cu Android si vei sti tot timpul unde este!

CUM LOCALIZEZI UN TELEFON CUM LOCALIZEZI UN TELEFON

Ai Android pe telefon? Acum iti poti gasi telefonul, cand il pierzi sau iti este furat. Asta pentru ca Google a adăugat serviciul de localizare a telefonului mobil „find my phone” în cadrul unei actualizări a aplicaţiei Google instalate pe telefoanele cu sistem de operare Android. Pentru a identifica locul unde se află un telefon, utilizatorul trebuie doar sa deschida aplicatia de cautare Google si să scrie „find my phone” în câmpul de căutare. Cautarea esueaza daca utilizatorul nu este autentificat anterior pe dispozitivul cu Android folosind contul de Google, dar o poate face de pe orice computer pe care se poate loga cu contul sau Android. Cautarea se face la fel: faci o căutare folosind termenii „find my phone”.

Browserul va afişa o fereastră din Google Maps (serviciul de hărţi al motorului de căutare), pe care va fi marcată poziţia geografică a telefonului mobil, cu condiţia ca dispozitivul să fie încă pornit şi să aibă o conexiune funcţională la internet. Serviciul de localizare oferă apoi posibilitatea de a declanşa soneria telefonului, în cazul în care dispozitivul este în apropiere, dar utilizatorul nu îl vede, pentru a-l ajuta pe acesta să-l găsească.

Daca stii contul de Android al altei persoane (sotie, copil), poti afla permanent unde se afla, logandu-te cu datele lor si scriind in bara Google „find my phone”. Functia este esentiala pentru parintii care se tem de efectele anturajului asupra propriilor copii, si ar dori sa afle tot timpul unde sunt acestia, sau daca "dorm la o prietena in noaptea asta" poate insemna "sunt in club", din cauza anturajului, cel mai important factor de influentare al unui adolescent roman.

Potrivit studiilor, principalele cauze pentru care adolescentii accepta sa intre in diverse gastil sunt lipsa banilor, dar si lipsa unei vieti normale de familie, lipsa interes din partea familiei, teribilismul, din dorinta de a uita de probleme, sau din dorinta de a ajunge lideri si a demostra ca pot mai mult decat cred altii. In general, in cazul copiilor care ajung in gastile de cartier, parintii sunt ori extrem de permisivi, ori indiferenti, lasa rolul de educator scolii, dar exista si cazuri in care parinti bine intentionati nu stiu cu cine s-a inhaitat copilul

Daca acest text ti s-a parut util, da-i un SHARE. Fa-o si daca ai vreun prieten care are probleme cu copiii.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework