Menu
Tablet menu
tenis de masa Ploiesti tenis de masa Ploiesti

Tenis de Masa Ploiesti - CSM Ploiesti - Sala Sporturilor

Sala „Olimpia” are două tribune, cu o capacitate totală de circa 3.000 de locuri, o suprafaţă la standardele impuse de federaţiile internaţionale de resort pentru desfăşurarea competiţiilor internaţionale de baschet, handbal, volei şi gimnastică, o sală de încălzire la subsol, patru vestiare cu dușuri și grupuri sanitare pentru sportivi, două vestiare pentru arbitri, o sală destinată conferințelor de presă, saune, bazine de recuperare şi stație antidoping. În cadrul complexului, mai există terenuri de tenis de câmp, tenis cu piciorul, baschet, volei şi minifotbal în aer liber, ce pot fi închiriate de amatorii de sport.

ORAR 8.00-21.00 (luni-sâmbătă, 1 aprilie - 31 octombrie) 8.00-19.00 (luni-sâmbătă, 1 noiembrie-31 martie) 8.00-16.00 (duminica)

TARIF TENIS DE MASĂ 10 lei/oră

PROGRAMĂRI LA TELEFON 0726.31.15.72  

Completeaza aceasta informatie, cu poze, tarife, date de contact, orar, scriind un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III