Menu
Tablet menu

Vara asta, fa-i copilului o VACANŢA LA MUZEU

Muzeul Judeţean de Artă Prahova “Ion Ionescu-Quintus” organizează programul “VACANŢA LA MUZEU” destinat tuturor copiilor de vârstă şcolară (de la 7 la 14 ani), indiferent de aptitudini.

 

REGULAMENT

Programul se desfăşoară în perioada 30 iunie – 28 august 2015, de marţi până vineri. 

Zilnic, se vor organiza două sesiuni a câte două grupe după cum urmează:

între orele 9.30 – 11.00 -  o sesiune cu o grupă mică şi o grupă mare;

între orele 11.30 – 13.00 -  o sesiune cu o grupă mică şi o grupă mare.

Grupa mică este destinată copiilor cu vârste intre 7 – 9 ani.

Grupa mare este destinată copiilor cu vârste intre 10 – 14 ani.

Grupele nu cuprind mai mult de 15 copii.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile,  începând din luna iunie, pe bază de certificat  de naştere ( se depune o copie a actului, la înscriere).

La înscriere se optează pentru săptămâna de participare dorită. 

Costul unui abonament săptămânal este de 20 lei / săpt. / copil.

Plata se face la începutul săptămânii pentru care s-a optat.

Pe parcursul întâlnirii, se organizează vizitarea muzeului, comentarii plastice pe marginea lucrărilor aflate în expoziţii, şi activităţi practice - desen, acuarelă, modelaj, sub îndrumarea unui muzeograf de specialitate al Muzeului de Artă Ploieşti.

Copiii trebuie să aibă asupra lor următoarele materiale: bloc de desen, creioane de desen, gumă, acuarele, pensule, pahar de plastic pentru apă, plastilină, precum şi alte materiale ce vor fi convenite de comun acord cu coordonatorul de program, în funcţie de planificarea săptămânală. 

Muzeul  nu pune la dispoziţie materialele necesare desfăşurării activităţilor. 

 

            

Pentru detalii, vă stă la dispoziţie Departamentul de Servicii educative, Relaţii Publice şi Documentare din cadrul Muzeului Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”

Tel.: 0244 52 22 64, fax: 0244 511375, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III