Profesor de nota 4 - "Mi-a impins copilul spre sinucidere!"

Profesor de nota 4 Profesor de nota 4

Myploiesti.ro incepe, la finalul acestui an scolar, campania "Profesor de Nota 4", prin care vrem sa sprijinim parintii copiiilor abuzati fizic si psihic de profesori care n-au mai fost de mult la o evaluare psihologica, care nu stiu sa predea, care isi umilesc elevii sau ii jupoaie de bani. Incepem serialul cu povestea unei mamici din Ploiesti care trece printr-o adevarata drama: fiica ei este in pragul sinuciderii!

"Am o fetita care a terminat acum cls a 8-a, la Liceul ***, din semestrul 2 am mutat-o in alta scoala pentru ca intrase intr-un anturaj nepotrivit, si dupa ce am mutat-o, o colega de clasa a raspandit zvonul ca a fost exmatriculata pentru ca a facut avort! Copilul meu a facut depresie, plangea incontinuu, nu mai voia sa se duca la scoala! Am fost cu ea la IML, i-am scos certificat medico-legal ca este virgina, am facut plangere la Inspectorat, am fost la Protectia Copilului, la psihiatru, la psiholog unde merge si in prezent. Desi au trecut trei luni, are tentative de suicid si inca mai trebuie sa faca terapie. Problema este ca acea fetita a recunoscut ca ea a raspandit zvonul acesta, desi stia ca nu este adevarat, dar ca de fapt d-na diriginta i-a spus mamei ei acest lucru. Aceasta conversatie cu directoarea si cu acea fetita o am inregistrata dar directoarea, in hotararea consiliului de administratie a scris ca nu sunt probe si ca nu poate controla lumea virtuala. Dansa nu stie ca eu am filmat-o si acum i-am facut o reclamatie la inspectorat si o contestatie privind hotararea scolii,, pentru ca aceea fetita nu a fost in nici-un fel sanctionata si toti incearca sa musamalizeze. Eu am probe video si audio plus conversatiile copiilor care spun ca diriginta si directoarea au spus asa ceva si doresc sa fac totul public. O sa ma duc in audienta la prim-procuror cu toate dovezile. Copilul meu nici acum nu este bine, eu nu mai suport s-o vad asa si vreau sa se faca dreptate iar cine este vinovat sa plateasca si sa-i ceara scuze pentru ca mi-au distrus copilul, aseara mi-a zis ca ea nu vrea sa mai dea examen pentru ca nu mai stie nimic, uita tot, eu simt ca innebunesc cand o vad asa!"

Vom reveni cu detalii si nume, dupa ce plangerea va deveni oficiala. Pana atunci, daca aveti probleme cu un profesor, scrieti-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Anuntati-va prietenii si rudele, pentru ca acum, cand justitia isi face treaba, este momentul cel mai bun pentru a scoate din sistemul educational profesorii care si-au pierdut de mult competenta si vocatia.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework