Cum citesc un EBOOK? Cum citesc un EBOOK?

Ebook-ul reprezinta o carte in format electronic. Ebook-urile de pe www.evobook.ro sunt disponibile in format .EPUB sau in format . PDF. Atunci cand achizitionezi un ebook trebuie sa stii ca acesta poate fi protejat social sau protejat DRM

Cum deschizi un EBOOK PROTEJAT DRM

Ai mai citit carti protejate DRM? Daca da, nimic mai simplu. Dupa ce ai achizitionat ebook-ul protejat DRM, intra in contul tau de pe www.evobook.ro, in sectiunea "Cartile mele". Da click pe ebook-ul pe care doresti sa il citesti, downloadeaza-l intr-un loc accesibil (de exemplu, pe Desktop) si apoi deschide-l cu ajutorul Adobe Digital Editions.

Nu ai mai citit carti protejate DRM? Uite ce faci:

Cartile vor putea fi citite doar pe dispozitivele autorizate cu contul si parola Adobe folosita. Daca descarcati volumul fara a autoriza dispozitivul, acea carte nu va putea fi transferata pe alt dispozitiv.

1. Instalează gratuit Adobe Digital Editions de aici: http://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions.html#fp. Odată ce ai descărcat Adobe Digital Editions, instalarea este foarte simplă și durează puțin.

2. Creează un cont pentru Adobe Digital Editions. Sistemul iți va cere să te autentifici cu username-ul și parola ta. Îți poti crea un cont gratuit pentru Adrobe Digital Editions accesand  https://www.adobe.com/cfusion/membership/ 

Retine username-ul si parola pe care le-ai creat pe site-ul Adobe, cu acestea vei putea autoriza dispozitivele dorite pe care poti citi ebookurile tale. Adobe Digital Editions iti permite sa citesti un ebook pe mai multe dispozitive (pc, laptop, ereader, tableta, telefon mobil, samd). De aceea, in procesul de instalare, vei fi invitat sa autorizezi computerul. Da click pe „Authorize device”.

Atentie

  • Ebook-urile protejate DRM nu pot fi citite pe dispozitivul Amazon Kindle
  • Nu descarca ebook-ul decat daca ai autorizat DRM computerul, cu programul Adobe Digital Editions. 
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework