Menu
Tablet menu

O carte care n-a apărut are deja o mie de fani pe Facebook. Cum se poate așa ceva?

“Tipul din Filme nu există” este o carte pe care nu a citit-o nimeni, deocamdată. Editura Univers a anunțat că o va lansa în prima decadă a lunii octombrie. Deși n-a apărut, cartea are deja peste o mie de fani pe Facebook, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în România. Explicația? Cartea îi aparține posesorului unui blog tot mai citit în ultimii ani, datorită postărilor amuzante, scrise într-un limbaj mai puțin academic. Din câte se pare, cititorii lui au suficientă încredere în el încât să devină fani ai unei cărți care nu a apărut încă. Mai mult: deși nu a apărut deocamdată, cartea “Tipul din Filme nu Există” pare că va fi unul din cadourile la modă din acest an, conform psnews.ro.

Conform paginii citate, cartea este comandată frecvent în 2-3 exemplare și a fost comandată chiar și în 7 și 8 exemplare, lucru confirmat și de Editura Univers. „Astfel de comenzi se fac, în general, atunci când un angajat sau un antreprenor vrea să ofere colegelor sau angajatelor daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau a finalului de an. Un astfel de client face achiziția din timp, pentru a evita aglomerația specifică sărbătorilor de iarnă sau, cum este cazul acesta, chiar dispariția cărții din rafturi”, au explicat reprezentanții editurii pentru PSnews.

Cartea “Tipul din Filme nu există” poate fi comandată pe blogul autorului.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III