Menu
Tablet menu

Demonstratii si concursuri pe doua roti la Ploiesti Shopping City

Sambata si duminica, in intervalul orar 12:00-18:00, in zona special amenajata in parcarea centrului comercial, membrii echipei Pedal Kick au pregatit pentru iubitorii mersului pe bicicleta o serie de demonstratii. Eugen Nacu si Razvan Darie, bikeri cu o experienta de peste 14 ani, vor impresiona cu sarituri de la inaltime, mersul pe o roata si multe alte trickuri. In paralel, curajosii sunt invitati sa participe la un concurs de amatori, in urma caruia, toti cei care vor reusi sa parcurga traseul fara sa darame jaloanele sunt inscrisi in tombola pentru castigarea unei biciclete. Atelier „Primele pedale” si expozitie de biciclete Scoala de Sport ii asteapta pe vizitatori, indiferent de varsta, cu un atelier special. Un instructor va fi prezent pentru a-i invata sa mearga pe bicicleta pe cei care nu stiu deja si sa le raspunda la intrebari si sa le ofere sfaturi utile tuturor celorlalti.

 

Pe parcursul celor doua zile, intre orele 12:00-18:00, vizitatorii se vor putea bucura si de o expozitie de biciclete. Parteneri: Intersport, Nico Fitness si Decathlon Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III