Sedinte foto intr-o locatie de vis, la doi pasi de Ploiesti

Sedinte foto intr-o locatie de vis, la doi pasi de Ploiesti

"In luna iunie, oricine vrea o sedinta foto in spectaculoasele interioare ale Galeriei Alexandra's este binevenit, fara nici un cost. Ia-ti fotograful si/sau modelul si vino sa vezi locul potrivit pentru sedinte foto de nunta, portret, fotografie de moda sau de arta. Nu uita sa te programezi, la 0751 144 577", anunta Galeria Alexandra's, din Bucuresti (strada Piata Amzei nr.5).

Cladirea in care functioneaza Galeria Alexandra's i-a apartinut ploiesteanului Constantin N. Vasiliu Bolnavu, unul dintre cei mai mari filantropi ai Romaniei. In 1923, Fundatia Constantin N. Vasiliu Bolnavu primeste de la Universitatea din Bucuresti cladirea din strada Piata Amzei, nr. 5, pe care o doteaza in scopuri educationale cu fabuloasa suma de 12 milioane de lei. Constantin N. Vasiliu Bolnavu doneaza terenuri la marginea Bucurestiului si la Sinaia, care sa asigure si alte venituri Fundatiei. Vasiliu a fost si singurul sustinator material si moral al lui Henri Coanda dupa accidentul de aviatie al acestuia din 1910. Proprietarii Galeriei Alexandra’sau renovat spectaculos aceasta cladire. 

In acest moment, ploiestenii pot face sedinte foto intr-o ambianta clasica, aristocrata, doar la Muzeul de Arta Ploiesti sau la Muzeul Ceasului. Cele doua locatii cer insa un tarif de cateva sute de lei pentru a permite o sedinta foto. 

Detalii aici: www.facebook.com/events/1830049900648837/

Ai un prieten fotograf? Da-i un SHARE.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework