Intalneste-i pe Dana Savuica si Bogdan Stoica la Gaudeamus 2017

Intalneste-i pe Dana Savuica si Bogdan Stoica la Gaudeamus 2017

Miercuri, 22 noiembrie, Editura Univers te așteaptă la deschiderea Târgului de Carte Gaudeamus cu doi autori: Dana Savuica, co-autoare la „Cum e sa fii fată“, si Bogdan Stoica, care lanseaza volumul doi din „Tipul din filme nu exista“.

Născută într-o familie de diplomați, și-a petrecut copilăria alături de părinții aflați în misiune în Asia de Sud-Est, dar a făcut gimnaziul și liceul în România. A urmat o cariera de manechin si fotomodel, pe care si-a incheiat-o intr-un mod triumfal, fiind prima romanca de pe coperta Playboy. Acum este realizatoare de emisiuni tv, femeie de afaceri si, mai nou, scriitoare. A publicat "Cum să-l păstrez doar pentru mine?" la Editura Meteor Press, iar acum revine in calitate de co-autor la "Cum e sa fii fata", carte pe care o lanseaza la Gaudeamus2017.

Bogdan Stoica a parasit presa in 2012, dupa aproape 20 de ani de profesat. In prezent activeaza ca fotograf si consultant de imagine. A scris trei carti, toate ion colaborare cu Editura Univers: "Cum sa faci fotografii bune cu telefonul" si doua volume din seria "Tipul din Filme nu exista", despre care puteti afla mai multe de pe www.bogdanstoica.ro.

Detalii despre evenimentul cu cei doi gasiti pe facebook: www.facebook.com/events/513756892326146/

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework