Menu
Tablet menu

Marcian Cosma - consilier PSD - jocuri pe telefon - VIDEO

Ploiesti, 30 mai 2019. Consiliul Local Ploiesti se intruneste in sedinta. Una cu final previzibil: primarul PNL e in conflict cu PSD-ALDE, care controleaza, avand majoritatea, votul. Din acest motiv, atmosfera e destul de relaxata intre consilieri. Prea relaxata. Marcian Cosma (PSD), se joaca pe telefon, un joc numit roadtrip. Cand sesizeaza ca este filmat, inchide telefonul si se scuza: "eram inainte de sedinta". 

Asa e. Nu e nimic ilegal in ce-a facut Marcian Cosma. Dar parca ar fi mai in regula ca, inainte de sedinta, sa te uiti pe hotararile de consiliu ce trebuie dezbatute, sau sa mimezi, macar, ca te gandesti la interesul public. 

Dependenta de jocuri este o problema reala a zilelor noastre. Cand individul se joaca prea mult aceasta activitate ii afecteaza calitatea vietii. Izolarea sociala, schimbarile bruste de dispozitie si epuizarea sunt adesea asociate cu aceasta dependenta. La nivel emotional, dependenta de jocuri genereaza senzatia de agitatie, neliniste si irascibilitate in perioadele in care accesul la jocuri nu este permis, pierderea interesului fata de activitati care inainte erau considerate placute, scaderea in greutate sau instalarea obezitatii.

Vezi mai jos o GALERIE FOTO cu Marcian Cosma jucandu-se pe telefon.

Vezi VIDEO cu cu Marcian Cosma jucandu-se pe telefon, pe www.facebook.com/MyPloiesti

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III