Menu
Tablet menu

SHARE - Cumpara o caciulita de lana, de la batranica de la LIDL Nord

La intrarea in LIDL Nord vezi de cateva zile, o femeie in varsta de peste 70 de ani. Abia se tine pe picioare, si abia vorbeste, de frig. Vinde caciuli de lana, crosetate cu mana ei, la pretul de 25 de lei bucata.

Myploiesti va recomanda sa cumparati caciulitele acestei femei, care, spre deosebire de amarati mai tineri si mai in putere decat ea, nu cerseste. 

-----------------------

Stii vreo tipa misto? Cumpara-i o carte buna:

w1 w2 w3 w6

 

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

9 comentarii

 • Ioana

  Hello!!! Sunt mamica unui baietel de 2 luni si astazi -26 aprilie 2015, am fost cu cel mic la plimbare. Am gasit batranica linga LIDL din Nord, Ploiesti, vanzand niste caciulite crosetate , de vara. Cerea 20 lei pe o caciulita, eu i-am dat 30 lei, m-a intrebat daca am fetita sau baiat , si mi-a dat o caciulita bleu. Daca sunt persoane interesate sa cumpere caciulite de la dumneaei , pot promite ca o sa ii cer un numar de telefon fix ,iar in cazul in care nu are, al unei vecine si cine este interesat sa ia legatura si sa stabileasca cumva sa va trimita colet. Poate are un nepot /nepoata sa o ajute cu expedierea unor caciulite. Eu nu as putea sa o ajut sa trimita prin posta decat cu 1-2 colete deoarece nu stau bine cu timpul.....

  postat de Ioana Link la comentariu
 • felix freeman

  Sunt îngrijorat ca nu face nimeni legatura intre lidl si batranica. Vedem saracia dar nu vedem si cauzele ei . lidl e una din sutele , miile de porți prin care bani grei ies din țară ..... ne miram numai de bătrânică, vrem sa o ajutam vai ce inimi mari avem ! In schimb nu facem nimic sa nu ajungem si noi in situatia asta.... Vai de copiii nostri ce mostenire le-om lasa....

  postat de felix freeman Link la comentariu
 • Daniel

  Nu sunt din Ploiesti, dar as dori sa cumpar cam 20 de caciulite pentru toti prietenii mei de craciun. Stie cineva cum as putea sa dau de dansa?

  postat de Daniel Link la comentariu
 • mihai

  am fost si azi si ieri si miercuri pe acolo si nu am gasit-o ...imi poate spune cineva daca a mai vazut-o pe aceasta batranica pentru ca vreau sa cumpar si eu 2 caciulite ???

  postat de mihai Link la comentariu
 • Rina

  "Caciulita", daca miezul tau ar fi fost unul profund, crestineste bun, ai fi gasit cea mai la indemana solutie pentru intrebarea lui Florin: tu sau altcineva cumpara caciulita si i-o trimite cu plata ramburs. De exemplu...

  postat de Rina Link la comentariu
 • caciulita

  Se pot comanda Popescu Florin.Trebuie sa intri pe pagina ei de twitter sau fb si gasesti mai multe informatii acolo.AAA..si mai are cont si pe mercador.Ce intrebare tampita ai pus.

  postat de caciulita Link la comentariu
 • Rossi

  Astfel de persoane ne invata ce este demnitatea, nu vrea pomana desi probabil moare de foame ..

  postat de Rossi Link la comentariu
 • Popescu Florin

  as vrea si eu...dar nu sunt din ploiesti...se pot comanda ? Si aici fara vreun fel de gluma. Oameni de genul asta renasc umanitatea...pentru ca prin ei oameni ca mine prind putere.

  postat de Popescu Florin Link la comentariu
 • Daniel

  vreau si eu una !

  postat de Daniel Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III