Menu
Tablet menu

Pantofii care au cucerit Europa pot fi vazuti la 5 To Go Ploiesti

Giesswein Merino Runners, pantofii considerati UGG-urile de vara, au ajuns si la Ploiesti. Pana pe 25 iulie, pantofii Giesswein pot fi vazuti la cafeneaua 5 To Go Ploiesti, din zona pietonala centrala (la sahisti). 

Pantofii Giesswein sunt sunt făcuți cam ca UGG-urile și servesc acelorași scopuri nobile: confort și sănătate. Talpa e dintr-un polimer care imită cauciucul, cu particularitatea că e complet antiderapant. Restul e făcut din lână pură virgină, din Austria. Turnarea tălpilor, țesătura aia de lână, croiala și montajul au loc tot în Austria, nu în Pakistan sau China, cum se întâmplă la "marile" mărci de încălțăminte, care-si produc incălțămintea cu copii flămanzi din țări paupere. Îi port fără ciorap. Nu mi-e cald în ei, oricât ar fi de cald afară. Nu miros. Nu mă rod și nu mă țin pe nicăieri. Parcă port un ciorap, așa-i simt pe laba piciorului și pe gleznă. Sunt megausori, iar talpa aia e de-a dreptul perfectă", scrie primul posesor din Ploiesti ai acestor pantofi.

Mai multe informatii si imagini aici.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

Mai multe din această categorie: « Lenjerie la oferta, in Ploiesti - VEZI UNDE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

BEST OF

Style I Style II Style III