Menu
Tablet menu
Bogdan Cont - Nabo Grup Bogdan Cont - Nabo Grup

Bogdan Cont - Nabo Grup

Bogdan Cont este un om de afaceri din Ploiesti. Detine mai multe proprietati imobiliare valoroase, in mare majoritate inchiriate. Cea mai recenta afacere - inchirierea magazinului Junior, de unde a plecat Raiffeisen Bank dupa scandalul cutiilor de valori - catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Prahova. 

O figura discreta, Bogdan Cont a devenit cunoscut datorita Oborului din Ploiesti. In 2013, un scandal imens a aparut in presa locala dupa ce proprietarii terenului, respectiv compania Hale si Piete Ploiesti, au fost acuzati ca vor sa privatizeze activul printr-o selecţie de oferte. La acel moment, Oborul era operat, in baza unui contract de asociere mai incheiat demult, cand primar era Emil Calota iar sotia lui Bogdan Cont, Adriana, era consilier PSD, de Nabo Grup-ul lui Bogdan Cont, care era in litigiu cu Hale si Piete. In 2013, Nabo Grup SRL a câştigat procesul cu Hale şi Pieţe SA, instanţa obligând societatea condusă de Ilie la plata sumei de 250.000 de euro.

Acest articol este proprietatea www.myploiesti.ro şi este protejat de Legea drepturilor de autor. Este interzisă reproducerea informaţiilor si elementelor grafice, în publicaţii tipărite si online, fără un acord scris în acest sens. Detalii la [email protected]

Articole înrudite

înapoi la partea de sus
Style I Style II Style III