E cel mai amarat parbrizar din Ploiesti. Da-i un leu. Un singur LEU.

E cel mai amarat parbrizar din Ploiesti. Da-i un leu. Un singur LEU.

Sambata seara, in Ploiesti. E o ceata de-ti bagi degetele in ochi si un singur grad, pe plus. In intersectia de la McDonald's Nord, frigul pare sa-i fi gonit pe ceea ce ploiestenii considera, pe buna dreptate, cei mai agresivi parbrizari ai Ploiestiului. Asa ca are voie sa faca un ban, muncind, si piciul asta, de nici opt ani. Mic, slab, intr-o geaca rupta, se lupta cu o racleta cat capul lui. La masinile SUV nici nu ajunge bine, sa spele geamurile.

Nu-l vede nici politia, care sa-i ia parintii la rost ca au scos piticul la produs pe o asemenea vreme, nici Protectia Copilului, celebra pentru ca "nu lucreaza in weekend", de parca abuzurile asupra copiilor se fac dupa un program, de luni pana vineri. 

Asa ca singura solutie ca acest amarat de un metru inaltime sa ajunga inapoi la caldura este sa-si faca banii pentru care a fost trimis in frig, in strada. Daca ajunge langa masina ta, inseamna ca vii ori de la Kaufland, ori de la Carrefour, ori de la mall. Sigur ai niste bani in plus in buzunare, nu?

Da-i macar un leu, fie ca-ti spala sau nu parbrizul. Un singur leu. Si da mai departe linkul asta. sa-l vada cat mai multi.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework