O INTREBARE pe care SIGUR ti-ai pus-o - Ce se intampla daca aprinzi o tigara in mall?

O INTREBARE pe care SIGUR ti-ai pus-o - Ce se intampla daca aprinzi o tigara in mall?

E o intrebare pe care si-au pus-o toti fumatorii, atunci cand au petrecut mai mult de doua ore la mall. Esti amendat? Esti dat afara? Risti sa fie chemata politia?

Ei bine, lucrurile stau asa: daca fumul tigarii tale declanseaza senzorii de incendiu, ai imbulinat-o. Pentru ca sunt cladiri care adapostesc peste 2.000 de oameni, mall-urile au alarmele anti-incendiu legate la ISU, si masinile de pompieri se pun in miscare spre mall indiferent daca suna sau nu cineva la 112. In cazul acesta, vei fi identificat dupa inregistrarile de pe camerele de supraveghere si amendat. Plus ca mall-ul iti poate cere daune ca a inchis magazinele si a evacuat clientii. 

Daca fumul tigarii tale nu a declansat senzorii de incendiu, risti sa fii vazut de unul dintre numerosii agenti de paza. Acestia au instructiuni clare sa te scoata afara de urgenta. Daca refuzi, esti retinut si este chemata politia, care te poate amenda pentru tulburarea linistii publice prin nerespectarea regulamentului de ordine interioara al mall-ului. 

Precum vezi, nu merita. Fumezi cand ajungi afara. Sau, daca nu te poti abtine, alege un local unde se fumeaza. La Ploiesti Shooping City poti sa te duci la Michael's Steak House. La AFI, alege Dominium Pizza. Sunt singurele localuri din mall-urile Ploiestiului unde se fumeaza. 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework