Si din cauza cautatorilor in gunoaie, tariful la salubritate s-ar putea majora in Ploieşti

Si din cauza cautatorilor in gunoaie, tariful la salubritate s-ar putea majora in Ploieşti

Societatea de salubritate din Ploieşti a trimis o cerere către Regia Autonomă de Servicii Publice prin care solicită majorarea tarifelor pentru serviciile prestate cu 27%. Reprezentanţii Rosal şi-au motivat cererea prin majorarea tarifelor de depozitare a deşeurilor la rampa ecologică de la Boldeşti (69,58 lei/tonă, fără TVA tariful majorat), anunta www.jurnalulph.ro. In schimb, cei de la RASP nu cred că este posibilă o majorare mai mare de 18%. Solicitarea a ajuns şi la primărie, aceasta urmând a fi discutată, joi, de consilierii locali din cadrul comisiei 3, de utilităţi publice. 

Tarifele actuale sunt de 2 lei/persoană/lună fără TVA pentru încărcat, transportat deşeuri municipale precolectate selectiv de la persoane fizice, asociaţii de proprietari şi de 2,5 lei fără TVA pentru încărcat, transportat deşeuri municipale precolectate neselectiv de la persoane fizice şi asociaţii de proprietari.

Rezultatele financiare pe 2013 ale Rosal au fost afectate serios de distrugerile facute de culegatorii de pet-uri. In incercarea de a pastra platformele de gunoi curate, si de a stimula populatia sa colecteze selectiv gunoiul, Rosal a investit sume mari in dotari, care sunt distruse, periodic, de tiganii care strag pet-uri. Citeste mai multe despre aceasta problema in DOSARUL DESEURILOR.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework