Unilever nu polueaza. Au innebunit ploiestenii, sustine Garda de Mediu Ploiesti

Unilever nu polueaza. Au innebunit ploiestenii, sustine Garda de Mediu Ploiesti

Ploiestenii sunt nebuni! Dupa doua luni de plangeri si de sesizari pe tema prafului si mirosurilor care vin de la Unilever Ploiesti, Garda de Mediu Prahova sustine ca fabrica de detergenți din nordul orașului nu polueaza excesiv. Astfel, controlul desfășurat săptămâna trecută de inspectorii Gărzii de Mediu arată ca "valorile parametrilor masurati, deși ating frecvent concentratii maxim admise, nu sunt depășite".

Explicatia este, de fapt, alta: monitorizarile la Unilever se fac lunar sau semestrial, la date cunoscute in avans. Nu saptamanal, nu zilnic. 

Alta explicatie: - masuratorile din timpul controlului de saptamana trecuta au fost facute in imediata apropiere a Unilever: parcul de langa McDonalds, parcarea Unilever si parcarea LIDL Nord. Irelevant, pentru ca orice ar fi aruncat pe cos, nu coboara in imediata apropiere a sursei. Cine nu crede, sa se uite cum functioneaza o fantana arteziana. 

Poate Garda de Mediu Prahova explica si fotografiile de mai jos, facute intr-un apartament de pe Bd. Republicii, zona Mega Image, adica la cateva sute de metri buni de Unilever. Fotografiile au fost facute saptamana trecuta, dupa o zi in care apartamentul a fost lasat cu geamurile deschise.

 

 

 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework