PLOIESTEAN? N-ai cum sa nu dai LIKE si SHARE. E in joc chiar reputatia ta.

PLOIESTEAN? N-ai cum sa nu dai LIKE si SHARE. E in joc chiar reputatia ta.

Vineri 6 mai, la ora 13.00, se incheie competitia People's Choice Award- L'Oréal Brandstorm. Romania are o echipa in acest concurs, formata din trei ploiestence. Echipa reMARKable a strans pana acum doar 4.000 de like-uri, scor ce o claseaza pe locul 4. Cu doar 600 de like-uri, depasim Chile si ajungem pe podium, iar cu 12.000 de like-uri avem sanse la locul 1.

Se poate! Populatia Ploiestiului are 100.000 de conturi de Facebook, din care numai o mica parte stie de acest concurs, unde o pozitie buna ne-ar ajuta foarte mult ca imagine, mai ales ca pentru Romania este primul an de participare,

De doua saptamani de cand am pornit la drum, am adunat doar 4.000 de like-uri, si am pierdut zile si nopti in a-i convinge pe oameni sa ne voteze, Din pacate, oamenii sunt indiferenti, in mare parte. Noi vrem doar sa mergem sa facem treaba buna acolo, la concursul efectiv, care are loc joia viitoare. Cred ca lumea a inteles ca doar daca vom castiga mergem la Paris, dar noi mergem oricum, indiferent de numarul de like-uri. S-a lucrat lun studiu de caz al unui brand din portofoliul L'Oreal si a trebuit sa introducem o gama complet noua pentru barbati si apoi sa prezentam strategia de comunicare pe doi ani. Noi am creat un kit pentru un public-tinta format din barbati care fac sportsi merg la sala si joi il vom prezenta acolo, timp de 15 minute", spune Ana-Maria, una dintre componentele echipei Romaniei. "Am vrut sa castigam si concursul de popularitate, pentru ca e prima oara cand Romania participa la acest concurs, vechi de 22 de ani", mai spune ploiesteanca.

Dintre orasele Romaniei, Ploiestiul are o reputatie aparte, la nivel international. In ultimii ani, ne-am facut remarcati prin esecul in inregistrarea recordului Guiness Book cu cei mai multi oameni care danseaza in acelasi timp (au fost peste 6.000 de dansatori, dar nu s-a filmat corect evenimentu, iar recordul n-a fost omologat), si prin incidentul de pe stadionul Ilie Oana (in care un suporter l-a lovit pe stelistul Galamaz). Orice tip de promovare internationala a orasului este binevenita, si orice prilej in care se vorbeste de bine despre Ploiesti este laudabil. 

Ca urmare, te rugam sa parcurgi urmatorii pasi:

Deschide acest link, unde gasesti fotografia de concurs http://on.fb.me/1nwdK44

Da-i LIKE, pentru a aduce inca un vot

Da-i si un SHARE, daca vrei sa afle cat mai multi de concurs.

Daca acest articol te-a convins sa votezi pentru ploiestencele din concursul L'Oreal, da-i si lui un SHARE, sa-i convinga si pe altii.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework