Wagner - magazinul de cadouri pentru ploiestenii din cale afara de pretentiosi

magazinul wagner magazinul wagner wagner bucuresti

Daca ai epuizat magazinele din Ploiesti in cautarea unui cadou deosebit, pentru o persoana speciala, apuca drumul spre Bucuresti. La doar o ora de mers de Ploiesti, oferta de cadouri este cu totul si cu totul diferita. Unul dintre cele mai in voga magazine de cadouri ale momentului este Wagner Arte Frumoase si Povesti, de pe Str. Dr. Staicovici nr. 19, sector 5.

Magazinul a fost fondat in 2006 de Ana Wagner, careia i s-a alaturat sora ei, Irina Wagner. Magazinul vinde, preponderent, portelanuri si bijuterii Wagner. Magazinul este deja furnizor pentru cateva magazine din Europa, cel mai recent din Londra. Anual, surorile Wagner propun 3-6 colectii de portelanuri noi si cate una-doua colectii de bijuterii. Tot aici se predau, bilunar, cursuri pentru pictura pe portelan.

Ana Wagner, creatoarea marcii Wagner, conduce o echipa de cinci artisti, absolventi de Arte Frumoase. Este absolventa Academiei de Arte Plastice din Bucuresti si a urmat cursuri de specializare in domeniul gravurii si al picturii pe portelan in Budapesta, Barcelona si Paris. A studiat in detaliu tehnica picturii pe portelan la manufacturile de portelan de la Sevres si Limoges. Ana Wagner a avut expozitii personale si de grup in Romania si in orase ale Europei. In cateva din aceste evenimente, a colaborat sau a avut ca parteneri marci de renume mondial ca Vileroy & Boch, Unilever sau BMW. 

In imagine -  o carte care a ajuns din magazinul Wagner in biblioteca unui ploiestean.

Vezi produsele pe www.facebook.com/pages/Wagner-Arte-Frumoase-si-Povesti/159587750742129 sau pe www.wagnerarte.ro 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework