S-a deschis Geta Voinea Factory Ploiesti

GETA VOINEA Factory Ploiesti GETA VOINEA Factory Ploiesti copyright - www.bogdanstoica.ro

În AFI Palace Ploiești s-a deschis Geta Voinea Factory, unul dintre cele mai cunoscute saloane de înfrumusețare din România.

“Suntem bucuroși să avem în AFI Palace Ploiești încă un partener de încredere și să le oferim clienților noștri servicii de cea mai bună calitate. Geta Voinea este un brand renumit și de astăzi va fi accesibil și ploieștenilor, alături de alte zeci de branduri exclusiviste”, declară Israel Vizel, Mall Manager AFI Palace Malls Division.

Situat la etajul centrului comercial, salonul își așteapta clienții cu personal specializat, calificat pentru a oferi cele mai bune servicii. Succesul înregistrat în hairstyling timp de peste 30 de ani, i-a asigurat Getei Voinea un nume de rezonanță în domeniu. Din 2008, Geta Voinea operează exclusiv sub brandul GV Hair International, cunoscut publicului larg sub numele de Geta Voinea Hair and Beauty Salon. Pasiunea pentru înfrumusețare este numitorul comun al clienților Getei Voinea, VIP-uri sau persoane obișnuite, cu toții sunt primiți și serviți în același mod special.

"Geta Voinea Factory reprezinta un concept ce are la baza esenta unei fabrici care este definita prin urmatoarele caracteristici: productie de masa centralizata, de mare viteza, cu costuri reduse pentru utilizatorul final. Bineinteles, serviciile de inalta calitate specifice saloanelor Geta Voinea se regasesc in acest nou concept. Totodata pentru acest concept s-a dezvoltat si un sistem special si foarte atractiv de stabilire a preturilor la serviciile de Hair, Nails si Beauty oferite catre clienti. Acesta le permite achizitionarea de pachete (Basic si Full) la care se pot adauga servicii individuale sau aditionale, iar prin cardul de membru Geta Voinea vor avea beneficii substantiale la preturile deja atractive", explica Adriana Dorin, PR manager al retelei GV Hair International. 

Mai multe informatii gasiti pe www.facebook.com/GetaVoineaFactoryPloiesti 

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework