Cel mai de pret SECRET al Robertei Anastase. Au fost ultimile sarbatori ASA

Robert Anastase gravida Robert Anastase gravida

Daca pentru alti politicieni viata privata este un prilej de a atrage atentia, fosta presedinta a Camerei Deputatilor, ploiesteanca Roberta Anastase, este extrem de discreta. Pana in 2013, cand s+a casatorit cu omul de afaceri Victor Farca, in presa nu aparuse nici macar o fotografie cu acesta. Iar de la nunta din 2013 pana azi, nu s-a mai auzit nimic de cei doi. Chiar si Roberta a stat deoparte de spatiul public. Cateva aparitii, la mitingurile electorale ale lui Klaus Iohannis si cam atat.... Iar cei care se intrebau ce e cu schimbarea de silueta a fostei Miss Romania au acum si o explicatie pentru kilogramele in plus: Roberta Anastase este insarcinata. In cinci luni, conform unor surse apropiate familiei Farca-Anastase.

Roberta Anastase va deveni mama chiar in apropierea datei la care va implini 39 de ani: 27 martie 1976. Myploiesti.ro ii ureaza Robertei o sarcina fara probleme si o nastere usoara.

Foto: 2012, campania electorala. Insotita de alti membri PDL, Roberta Anastase participa la o actiune de curatare a unor parcuri din Colegiul Vest Ploiesti. Fetita apartine unor locatari, fani Roberta.

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework